Jeżeli cena będzie podobna, to wygląda mi na 70-200L IS killera, zwłaszcza, że jest mniejszy: http://dancarrphotography.com/blog/2...0-200-f4-l-is/
Pozdro
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
ja bylem w sumie dosc napalony na to szklo, bo zastapiloby mi 70-200/4 i 300/4, oba bez IS-a. ale cena 1450 EUR jest dosc studzaca, a czare goryczy przelal niejako brak w zestawie uchwytu statywowego i na dodatek niedostepnosc takowego w sklepach. zreszta, jak sie pojawi, to za taki gowniany kawalek metalu (kosztujacy Chinczykow w produkcji moze 5 EUR) bedzie trzeba beknac jak niz 100 EUR...
bez jaj... nie za te pieniadze...
No i ciemność widzę ciemność - bardzo szybko. Jakoś ciągle mnie nie przekonuje nic do tego żeby to kupić. Czekam na 100-400 II.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Można czekać na 100-400 II, ale niektórzy twierdzą, że właśnie ten obiektyw to jest wyczekiwany następca 100-400 i innego nie będzie... i jak pomyślę, to coś w tym może być![]()
-C
EOS R5+kilka szkiełek Canona
Kapitan Wagner