Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Czy ktoś ma ten zamiennik LP-E6?

Bywalec
    Miasto
    Żywiec

Domyślnie

Megapixela odradzam z cała stanowczością.

http://canon-board.info/showthread.p...417#post864417

Po ponad tygodniu czekania przysłali mi zamiast tego co na zdjęciu, jakiś badziew z fotoenergii o pojemności ponad 2x większej od oryginału, a jak sami napisali:

"Pojemność wynosi 1800mAh. Jest to rzeczywista pojemność. Kupując akumulator o zawyżonej pojemności, narażasz aparat na uszkodzenie, ponieważ najczęściej tego typu akumulatory są wykonane ze słabej jakości ogniw, które szybko przegrzewają się i w skrajnych wypadkach mogą wybuchnąć".

Wężyk też do aparatu nie pasował, odesłałem w cholerę. Sprawa się ciągnie trzeci tydzień, aktualnie czekam na zwrot kasy.
    7D/400D/C 10-22/C 24-105 L IS/C 100-400 L IS/430EX/Sherpa 600R/oraz wyrób statywopodobny

Początki nałogu Awatar korona-pl
    Miasto
    Kraków, PL

Domyślnie

Z zamienników to ja toleruję tylko firmę Hahnel. Nigdy nie miałem z nimi problemów.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Korekta: Z bateriami tej firmy...
    Ostatnio edytowane przez korona-pl ; 12-09-2010 o 19:44 Powód: Automerged Doublepost
    pozdrawiam
    Jacek

nie karmię troli...

Początki nałogu Awatar streaker
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Ja również kupowałem w megapixelu (przez allegro) i wszystko załatwione 'po bożemu', szybko sprawnie i przyjemnie. Aku wczoraj przez 5h zasilał aparat (ponad 300 klapnięć i kilkanaście minut filmu, sporo lv)
    "Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów