bawiłeś się kitem czy m42? trudno ustrzelić z ręki? czy na statywie się bawiłeś?
mi trochę szkoda zasyfić matrycy :P
bawiłeś się kitem czy m42? trudno ustrzelić z ręki? czy na statywie się bawiłeś?
mi trochę szkoda zasyfić matrycy :P
Piotrek S.
Fajnie fajnie....a ja chyba już wiem....http://fotoblogia.pl/2010/02/06/free...ktywu-galeria/ freelensig w rzeczy samej
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
to wyskoczyłem z nowością![]()
Ostatnio edytowane przez dfence ; 31-08-2010 o 10:18 Powód: Automerged Doublepost
m42, zdaje się że heliosem 40-2. ale miałem też gdzieś robione 44m4, zeissem tessarem 50/2.8 i obiektywem od powiększalnika. a o syf się nie martwię![]()
A w 22 te światełka po prawej u góry to zrobiłeś ty czy już takie było pierwotnie na zdjęciu ?
Ogólnie galeria super
Czekam na więcej![]()
Konserwy: Canon 450D + Canon 70D i kilka słoiczków: Canon 28-70 + Canon 50 1.8 + Tokina 12-24 + Sigma 18-50 2.8
www.wszedzieinigdzie.pl - blog podróżniczy, zapraszam
taka historia z dziś. leżąc przed tv, w czasie gdy na zewnątrz panowała masakra, postanowiłem sprawdzić jak się sprawy mają i podszurałem do okna. kątem oka zauważyłem inny kąt oka który zauważył mnie, i tak sobie staliśmy w bezruchu. na szczęście w pobliżu był mój brat który dzielnie poleciał po aparat i szkieł kilka
naprawde jestem zachwycony tym zdjęciem
23.
światło takie bo akurat w tym momencie wyszło słońce, tak że dół był +2ev jaśniejszy niż chmury. nie mam tego na zdjęciach bo się gapiliśmy na siebie za długo
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
edit robione heliosem 44 na lv
Ostatnio edytowane przez iso ; 01-09-2010 o 21:44 Powód: Automerged Doublepost
jeden z pierwszych portretów ever.
24.
Żeby przy freelesingu żaden syf nie wpadł ci do aparatu albo obiektywu to możesz przerobić mieszek albo samemu zrobić coś w tym stylu. Dzięki temu na matryce nie wpada ci niechciane światło.
Konserwy: Canon 450D + Canon 70D i kilka słoiczków: Canon 28-70 + Canon 50 1.8 + Tokina 12-24 + Sigma 18-50 2.8
www.wszedzieinigdzie.pl - blog podróżniczy, zapraszam