Te ostatnie podobają mi się!
Chyba sam muszę zacząć robić kolor..![]()
Iso gdzie nosisz kolorowe rolki do wywołania? Jak przypuszczam z Krakowa jesteś.. ;D
Dzięki. Mieszkam w Krakowie, ale wywołuję w labie fuji w Częstochowie. Polecano mi za to Fujijamę przy placu Axentowicza, ale mają drogi skaner i bardziej mi się opłaca wywołać jak jestem w Częstochowie co jakiś czas.
77. jeszcze jedno, helios 40-2 troche przymknięty, fuji xtra400, efekt w photoscapie
komentarze proszę![]()
Doskonałe i bardzo kreatywne prace
44-nie mogę się napatrzećbardzo dobre,chyba najlepsza twoja praca tutaj pokazana,i dobrze radzisz sobie z heliosami,ja nie mam do nich cierpliwości,ale czasami się pobawię
dzięki, co do 44. to wybrałbym je jako jedno ze słabszych, szczerze mówiąc![]()
jesteś zadowolony z tego samyanga tzn ostry jest w całym kadrze i trafia w punkt?
"trafia w punkt" to trochę nadużycie w przypadku manuala nie sądzisz?jest ostry od 5.6, da się nim zrobić ostre zdjęcia.
sorki,chodziło mi o to czy fajnie się z nim pracuje,bo np heliosy mam dwa i strasznie ciężko chodzą,a pentacon 50 1.8 pracuje świetnie i stąd moje pytanie,wczoraj po kilku piwkach ciężko było złożyć logiczne zdanie![]()
ustawiam na hiperfokalną i mam z głowy. nawet jak zapomne i zrobię na f/3.5 ostrzone gdzies w kosmos, to i tak po zmniejszeniu nikt nie zauważy różnicy..