Strona 30 z 35 PierwszyPierwszy ... 202829303132 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 343

Wątek: Mamy identyfikatory

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michal-Czuba
    kto wybierał formę przesyłki?
    Nikt nie wybieral, mozna bylo sobie indywidualnie ustalic i ewentualnie doplacic wiecej. Ja tak zrobilem, dowiedzialem sie ile kosztuje wysylka do Niemiec i tyle Koledze Diodakowi doplacilem, wczesniej puscilem mu info, dlaczego wieksza wplata bedzie.

No coz, z poczta to zawsze ryzyko, pozostaje tylko wspulczuc osobom do ktorych nie doszlo i liczyc na druga edycje.

Początki nałogu
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Algier
    Zamówiłem 2 ID aby mieć na zapas a nie mam ani jednego
    To tak samo jak ja. I tu się kłania bezsens ubezpieczeń lub kupowania na zapas. :wink:

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Ja zamówiłem jeden i toże nic. Już sie pogodziłem. Jak bedzie druga tura to sie pisze i tym razem poleconym trzeba bedzie to załatwić

Coś już napisał Awatar Harnash
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Z moich osobistych i firmowych doświadzczeń to z poleconymi jest różnie...
    - priorytet idzie tak 1-3 dni
    - priorytet + polecony 1-2 tygodnie a zdarza się że nawet i 3 miesiące w skrajnych przypadkach :-/
    Oczywiście to zależy od poczty i czegoś tam jeszcze...
    Jedna uwaga to sposób w jaki nasza "ukochana" Poczta Polska obchodzi się z naszymi przesyłkami. Raz byłem świadkiem przeładunku przesyłek na jakiejś stacji - to co zobaczyłem spowodowało że już nigdy nie prześlę nic delikatnego i wartościowego Pocztą.

Pozdrawiam

Początki nałogu Awatar maro25
    Miasto
    Skawina

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Harnash
    Z moich osobistych i firmowych doświadzczeń to z poleconymi jest różnie...
    - priorytet idzie tak 1-3 dni
    - priorytet + polecony 1-2 tygodnie a zdarza się że nawet i 3 miesiące w skrajnych przypadkach :-/
    Oczywiście to zależy od poczty i czegoś tam jeszcze...
    Jedna uwaga to sposób w jaki nasza "ukochana" Poczta Polska obchodzi się z naszymi przesyłkami. Raz byłem świadkiem przeładunku przesyłek na jakiejś stacji - to co zobaczyłem spowodowało że już nigdy nie prześlę nic delikatnego i wartościowego Pocztą.

Pozdrawiam
    hehe wiem o czym mówisz mój kolega pracuje na poczcie i nie raz opowiadał jakie to wyszukane metody podawania sobie paczek wymyślają pracownicy

Początki nałogu
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Harnash
    Jedna uwaga to sposób w jaki nasza "ukochana" Poczta Polska obchodzi się z naszymi przesyłkami.
    Musze sie wtracic, niestety nie tylko nasza Poczta Polska, mieszkalem pol roku w Kopenhadze, gubiono mi kazda paczke. Jak juz doszly to wszystkie byly otwierane i macane, zabrudzono mi bardzo drogi garnitur, zniszczono koszule :eek: Poprostu masakra, gorzej niz u nas. Zwalali wine, ze to po Polskiej stronie gubia, przetrzymuja brudza. Kierowniczka na poczcie glownej w Warszawie byla w szoku jak sie dowiedziala co robia z paczkami w Danii i jak sie tlumacza. Osobicie wyslala dokumenty poswiadczajace, ze z Polski paczki wychodzily po 2-3 dniach, na tamtych nie robilo to wrazenia, w koncu sie wnerwilem i napisalem do gazety i opisalem sytuacje jakie mnie spotkaly i podejscie dunskich pocztowcow. Dostalem odpowiedz, ze oni tez maja problemy z poczta nawet jeszcze wieksze i ze nic nie mozna na to poradzic, odeslali mnie do konsula, normalnie opad szczeki Potem rozmawialem, ze znajomymi z Wloch oraz Francji i Hiszpani i wszyscy mieli problemy z dunska poczta, wiec to nie tylko polskie paczki tak traktowali. Wiec u nas nie jest jeszcze tak tragicznie.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Po prostu socjalizm
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    Po prostu socjalizm
    Gdzie, w Danii
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Początki nałogu
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Jak bys mi to Tomek wyjal z ust, tam wlasnie maja jak za socjalizmu z ta poczta. Konkretnie mieszkalem w Kopenhadze, dzielnica Lyngby.

Początki nałogu
    Miasto

Domyślnie

Z tym socjalizmem, widzi mi się, nie było tak źle. Wszystko zależało chyba od lokalizacji.

Strona 30 z 35 PierwszyPierwszy ... 202829303132 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów