A słałeś w CMYKu czy w RGB? Bo jak wiadomo w eRGieBie kolor sie j*****.Co poradzić... miało być szare wyszło lekko żółtawe... czerwony też miał być bardziej canonowy, ale nie jest źle .
A słałeś w CMYKu czy w RGB? Bo jak wiadomo w eRGieBie kolor sie j*****.Co poradzić... miało być szare wyszło lekko żółtawe... czerwony też miał być bardziej canonowy, ale nie jest źle .
Niu Jork dolacza do szczesliwych posiadaczy![]()
8)
Teraz trzeba sie przeniesc do watku o smyczach![]()
Ostatnio edytowane przez KuchateK ; 01-12-2005 o 02:26
...
Do Krakowa Też Dotarło - Dzięki !!!!!!!!!!!!!
20D , latarka i jakieś szkło
hehe no proszę, ktoś nawet miał jak sprawdzić co jest pod kodem kreskowymZamieszczone przez pazurek
Projekt poszedł w CMYKu i kolory były OK.Zamieszczone przez canis_lupus
liczba łańcuszków i ID była zamawiana i pakowana na podstawie wpłat. Czyli nie patrzyłem ile ktoś zamówił ID i ile łańcuszków tylko, patrzyłem na kwotę jaką wpłacono i na tej podstawie zamawiałem ID, a potem pakowałem odpowiednią liczbę łańcuszków... widocznie pomyliłeś się przy wpłacieZamieszczone przez Silent Planet
.
Ostatnio edytowane przez Diodak ; 01-12-2005 o 05:47
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
Mam i ja :-)
dzięki Diodak, mam nadzieję że w drugiej turze będziesz częściej informował o postępach w tworzeniu ID ;-)
I jeśli faktycznie jakas drukarnia będzie sobie pogrywała, to wal z infem na CB - napewno ktoś Ci pomoże :-)
Pozdrawiam
Marek
I ja równiez wlasnie rozpakowalem; wszystko jest OK!
Poznań, Szczecin, ba! nawet Nowy Jork, a umnie d...a![]()
Może podpadłeś u Pana D.Zamieszczone przez kami74
![]()
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
ja z Poznania i też d...a!Zamieszczone przez kami74
M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
20D | EF-S 18-55 | T 28-75/2.8 | EF 50/1.8 | EF-S 60/2.8 macro | EF 70-200/4L
580EXII
055XPROB | 488rc2
Trochę spóźniony ale mój ID też dotarł bezpiecznie, fajny jest.
W sprawie legitek praswych - może Diodak mimo wszystko jednak byś się zdobył na poprowadzenie tematu? Wydaje mi się że jest nas tu większosć którzy podobnie do mnie nabrali do Ciebie zaufania i chętnie Tobie powierzyliby taką sprawę (niekoniecznie społecznie - może kilka złotych dolicz dla siebie do każdej sztuki?). Natomiast Ci, którzy nie byli zadowoleni ze sposobu załatwienia ID niech po prostu nie zamawiają i się nie odzywają...
Puszka, kilka słoików i może szczypta talentu?