Założyłem nowy temat, bo do starego nie wszyscy zainteresowani zaglądali. Mam dobre wieści z drukarni :grin: ... identyfikatory są już wydrukowane i spersonalizowane i dzisiaj po południu (lub najpóźniej jutro rano) miały być wysłane kurierem. Jutro dostanę numer listu przewozowego i w razie czego będę śledził, czy paczka gdzieś nie zginie po drodze.
Odnośnie pytania z poprzedniego tematu, to karty zamawiałem nie w Stalowej Woli a w Rudzie Śląskiej bo nie chodziło po prostu o drukarnię offsetową, tylko o wyspecjalizowaną firmę drukującą karty plastikowe. Gdybym mógł te karty wykonać w pierwszej lepszej drukarni to pewnie wybrałbym jedną, ze swojego miasta.
Co do wysyłki kart do forumowiczów, prawdopodobnie nie wrócę na ten weekend do domu jak przyjdą karty, dlatego wysłałbym je dopiero za tydzień w piątek. Niestety "wycieczka" do domu kosztuje mnie 45zł, a mój studencki budżet jest ograniczony (już i tak nikt mi nie odda pieniążków za telefony do drukarni chociaż niektórzy twierdzili, że wydawanie na telefony to mój obowiązek skoro się podjąłem zadania). Chyba, że ktoś ma ochotę zrobić mi taki prezent, to pojadę i wyślę identyfikatory w ten piątek. Tak czy siak czekam na paczkę ze kartonikami.
Od razu mówię, że nie odpowiadam, jeśli drukarnia coś przeinaczyła w projekcie bo to by było niedorzeczne... niby mówili, że zrobili według projektu, ale wiadomo jak to bywa... oby były fajne.