Strona 1 z 35 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 343

Wątek: Mamy identyfikatory

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Mamy identyfikatory

Założyłem nowy temat, bo do starego nie wszyscy zainteresowani zaglądali. Mam dobre wieści z drukarni :grin: ... identyfikatory są już wydrukowane i spersonalizowane i dzisiaj po południu (lub najpóźniej jutro rano) miały być wysłane kurierem. Jutro dostanę numer listu przewozowego i w razie czego będę śledził, czy paczka gdzieś nie zginie po drodze .

Odnośnie pytania z poprzedniego tematu, to karty zamawiałem nie w Stalowej Woli a w Rudzie Śląskiej bo nie chodziło po prostu o drukarnię offsetową, tylko o wyspecjalizowaną firmę drukującą karty plastikowe. Gdybym mógł te karty wykonać w pierwszej lepszej drukarni to pewnie wybrałbym jedną, ze swojego miasta .

Co do wysyłki kart do forumowiczów, prawdopodobnie nie wrócę na ten weekend do domu jak przyjdą karty, dlatego wysłałbym je dopiero za tydzień w piątek. Niestety "wycieczka" do domu kosztuje mnie 45zł, a mój studencki budżet jest ograniczony (już i tak nikt mi nie odda pieniążków za telefony do drukarni chociaż niektórzy twierdzili, że wydawanie na telefony to mój obowiązek skoro się podjąłem zadania). Chyba, że ktoś ma ochotę zrobić mi taki prezent, to pojadę i wyślę identyfikatory w ten piątek . Tak czy siak czekam na paczkę ze kartonikami.

Od razu mówię, że nie odpowiadam, jeśli drukarnia coś przeinaczyła w projekcie bo to by było niedorzeczne... niby mówili, że zrobili według projektu, ale wiadomo jak to bywa... oby były fajne .
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Bywalec Awatar boski
    Miasto
    wawka

Domyślnie

moze daj gdzies na jakis ftp projekt do obadania
    Loading sig, please wait...
    |||||||||||||----35%----------------

Canon EOS system

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

kurna... ruda śląska?? Przeciez to 15 minut odemnie samochodem :/

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Diodak
    Co do wysyłki kart do forumowiczów, prawdopodobnie nie wrócę na ten weekend do domu jak przyjdą karty, dlatego wysłałbym je dopiero za tydzień w piątek. Niestety "wycieczka" do domu kosztuje mnie 45zł, a mój studencki budżet jest ograniczony
    1) A musza ci to slac do domu? Nie moga do miejsca w ktorym aktualnie sie znajdujesz?

2) Jak ja studiowalem to rodzice zwracali mi za podroz w obie strony ze studiow do domu (Warszawa <-> Lublin) + dorzucali jeszcze fure zarcia. No ale to kazdy indywidualnie ze swoimi rodzicami ma rozne stosunki .

Początki nałogu Awatar maro25
    Miasto
    Skawina

Domyślnie

no to jakaś optymistyczna wiadomość na dzisiejszy dzień

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Witam.
    Jakie warunki trzeba spełnić, aby otrzymać taki identyfikator?
    Pozdrawiam
    Arkady

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arkadyt
    Witam.
    Pozdrawiam
    Arkady
    haha oplułem sobie monitor

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arkadyt
    Witam.
    Pozdrawiam
    Arkady
    Warunki:
    1. Kandydad na identyfikatora musi byc uzytkownikiem Canona od conajmniej roku.
    2. Posiadac conajmniej jedna L'ke.
    3. Pojawic sie na 2-ch plenerach.

A tak na seri oto poczekac na nowe wydrukowanie identyfikatorow (musi sie uzbierac jakas tam wieksza grupa).
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Podstawa to regularnie przegladac forum zeby nie przegapic ewentualnego watku o nastepnej puli identyfikatorow, potem szybko sie dopisac na liste i zaplacic a nie obudzic sie cztery tygodnie po zamknieciu listy z "ja tez bym chcial"
    ...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    Podstawa to regularnie przegladac forum zeby nie przegapic ewentualnego watku o nastepnej puli identyfikatorow, potem szybko sie dopisac na liste i zaplacic a nie obudzic sie cztery tygodnie po zamknieciu listy z "ja tez bym chcial"
    Dzięki za wyjaśnienie.
    Nie przegapiłem, tylko posiadaczem Canona jestem od tygodnia i mniej więcej od tego czasu userem tego forum. Tak więc wcześniej nie miałem okazji, ale teraz śledzę na bieżąco bardzo interesujące wątki.
    Pozdrawiam.

Strona 1 z 35 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów