Cytat Zamieszczone przez Silent Planet
Dostałem dwa plastiki i dwa łańcuszki.

Ty napisałeś "wpłaciłeś za 2 ID + 1 łańcuch + 1 dodatkowy"...

Przepraszam, ale czy ja czegoś nie rozumiem...?
To jest tak, że do jednego ID jest dołączany jeden łańcuszek, kolejne ID (ale juz sama karta) zwiększa tą kwotę o 10zł, lub 20zł w przypadku 2 dodatkowych ID. Dodatkowe ID miały pełnić funkcję "kopii zapasowej" gdyby się któryś zniszczył - więc zniszczony wrzucamy do szuflady a na łańcuszek zakładamy zapasowy ID. To samo tyczyło się dodatkowych łańcuszków ponad ten standardowy tzn. jesli ktoś wiedział, że jest w stanie go szybko zerwać to kupował dodatkowy też jako "kopia zapasowa".

Cytat Zamieszczone przez Silent Planet
Czytam, że "Do każdego identyfikatora dołączony jest jeden łańcuszek."
Czyli jeśli zamawiam dwa ID za kwotę 23.50 to dostanę dwa plastiki i dwa łańcuszki.
Dokładniejsze informacje były w tamtych dwóch wątkach o ID, także sprawa powinna byc jasna. W pierwszym poście napisałem "do każdego identyfikatora dołączony jest jeden łańcuszek" tzn. do każdego zamówionego ID jest już łancuszek w zestawie, żeby ktoś nie myślał, ze zamawiając ID musi jeszcze zamówic dodatkowo łańcuszek. Zresztą cennik był tylko suplementem do całego wątku w którym wszystko było opisane . Mam nadzieję, że rozwiałem Twoje watpliwosci... i następnym razem grzeczniej proszę.