Rano to ja odsypiałem pakowanie kopert do 5-tej rano :P. Ale poszły po południu. Jeśli się pani wyrobiła z podsteplowaniem tylu kopert na raz to pewnie już się posortowały i jadą w Polskę.
Rano to ja odsypiałem pakowanie kopert do 5-tej rano :P. Ale poszły po południu. Jeśli się pani wyrobiła z podsteplowaniem tylu kopert na raz to pewnie już się posortowały i jadą w Polskę.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
A ze tak zapytam czy procz mojego i Kuchatka wysylales jakies za ocean?
airliners.net
50D + BG-E2 + 70D
+ 17-40 L USM + 50 f1.8 STM + 24-105 L IS USM + EF 100-400 L IS USM + Sigma 150-600 S + SpeedLite 430EX
Za ocean poszły tylko te dwa wasze i jeden powędrował do Niemiec![]()
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
To i tak niezle... Moze w II turze bedzie wiecej![]()
airliners.net
50D + BG-E2 + 70D
+ 17-40 L USM + 50 f1.8 STM + 24-105 L IS USM + EF 100-400 L IS USM + Sigma 150-600 S + SpeedLite 430EX
Pierwszy!
Uroczyście informuję, że własnie rozpakowałem kopertę z identyfikatorem...
Dokładnie taki, jaki miał byc!
Jutro idę wypróbowac jego przydatnosc - wejscie na koncert bez wcześniejszych ustaleń z organizatorami...![]()
canon i dodatki...
No nie... jestem zdumiony szybkoscia naszej Polskiej Poczty
Hehe, to sie zaraz zacznie, najpierw sie zglaszali chetni, potem ci ktorzy "wlasnie wplacili", teraz ci ktorzy "wlasnie dostali".
NIECH SIEM WPISOJOM MIASTA KTOORE OTSZYMALY ID!!!!!!1![]()
zebys sie nie dziwil ...pod tym wzgledem te ID sa w 100% nieprzydatneZamieszczone przez max44
btw: do czegos wogole sie moga przydac?![]()
Oczywiscie. Do identyfikacji z grupa, z forum, mowi, ze nie jestesmy jakas przypadkowa zbieranina, jak na jakichs tam czatach, tylko ludzmi, ktorzy lubia ze soba dyskutowac, spierac sie, wymieniac doswiadczeniami, fotografowac.Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
Tylko tyle, i az tyle.
MAM! MAM! MAM!
<winko> dla Diodaka![]()