Masz małe doświadczenie! Wszystkie faktury wysyłam priorytetem poleconym. Dochodzą w terminie max 2 dni. I to nie jest wynikiem szczęścia. Tak ten system działa.Zamieszczone przez Harnash
Masz małe doświadczenie! Wszystkie faktury wysyłam priorytetem poleconym. Dochodzą w terminie max 2 dni. I to nie jest wynikiem szczęścia. Tak ten system działa.Zamieszczone przez Harnash
No u nas statystyka marna, na sto kilkanascie wyslanych id'kow, niedoszlo kilka sztuk, wiec to calkiem spory procent. Byc moze jeszcze dojda.
Eee.. tam... ja identyfikatorka takze nie dostalem (ale pewnie dlatego, ze nie zamawialem) ;-) A sprawa odszkodowania to nie kwestia szczescia, ale raczej dochodzenia swoich praw przed Poczta Polska.Zamieszczone przez kocis
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Hmmm. Sprzeczałbym się ale nie chce mi się dalej ciągnąć off-topa.Zamieszczone przez kocis
Pozdrawiam i życzę aby wszyscy mieli podobne doświadczenia jak Ty! :-)
Też muszę wam powiedzieć, że nie mogę na pocztę polską ani jednego psiaka powiesić.
Priorytety ( nie ważne, czy listy zwykłe, czy polecone, czy paczki ) idą ode mnie/do mnie maks dwa dni.
Nigdy niczego nie zgubili.
Korzystam z ich usług od lat, bo szczerze nie mam innego wyjścia, prawda? :wink:
Jedyne co mi nabroili w całej swojej karierze to zgubienie dwóch widokówek.
Nie dziwię się listonoszowi, były bardzo ładne i niepowtarzalne wręcz.
To chyba niewiele...
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
Ja do tej pory tez nie miałem negatywnych doświadczeń z PP. Szkoda, że ten pierwszy raz musiał dotyczyć ID-ka
U mnie tak samo, a może po prostu Diodak zapomniał do nas wysłać???Zamieszczone przez kami74
M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
20D | EF-S 18-55 | T 28-75/2.8 | EF 50/1.8 | EF-S 60/2.8 macro | EF 70-200/4L
580EXII
055XPROB | 488rc2
Zamieszczone przez Algier
załatwiajcie sobie może te sprawy na PW.
Diodak się pewnie zdenerwuje/wku*** na teksty tego typu.
A przecież planuje pociągnąć drugą serię ID i zorganizować legitki.
Każdy chciał to po najmniejszych kosztach, żeby zaoszczędzić każdego grosza.
Na drugi raz o ile będzie, proponuję 'polecone' i jakiś % dla Diodaka za prace.
Wyszło na to że jakiś procent faktycznie gdzieś zaginął w drodze a teraz... wychodzą teksty takie jak wyżej.
Jest mi przykro.
Żeby zakończyc temat mogacy denerwować Diodaka to napisze, że kontaktowałem sie z nim na priva i potwierdził mi wyslanie ID na mój adres, wiec wierze mu i tyle. To pocztusia nasza dała d...y i basta!
Może poczta nie była przygotowana na tak masową korenspondencję od jednego nadawcy i nastąpiło przepełnienie stosu? Część przesyłek mogła spaść z tego stosu za biurko i kaplica. Znajdą się przy porządkach świątecznych w urzędzie pocztowym.
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0