Cytat Zamieszczone przez Harnash
Jedna uwaga to sposób w jaki nasza "ukochana" Poczta Polska obchodzi się z naszymi przesyłkami.
Musze sie wtracic, niestety nie tylko nasza Poczta Polska, mieszkalem pol roku w Kopenhadze, gubiono mi kazda paczke. Jak juz doszly to wszystkie byly otwierane i macane, zabrudzono mi bardzo drogi garnitur, zniszczono koszule :eek: Poprostu masakra, gorzej niz u nas. Zwalali wine, ze to po Polskiej stronie gubia, przetrzymuja brudza. Kierowniczka na poczcie glownej w Warszawie byla w szoku jak sie dowiedziala co robia z paczkami w Danii i jak sie tlumacza. Osobicie wyslala dokumenty poswiadczajace, ze z Polski paczki wychodzily po 2-3 dniach, na tamtych nie robilo to wrazenia, w koncu sie wnerwilem i napisalem do gazety i opisalem sytuacje jakie mnie spotkaly i podejscie dunskich pocztowcow. Dostalem odpowiedz, ze oni tez maja problemy z poczta nawet jeszcze wieksze i ze nic nie mozna na to poradzic, odeslali mnie do konsula, normalnie opad szczeki Potem rozmawialem, ze znajomymi z Wloch oraz Francji i Hiszpani i wszyscy mieli problemy z dunska poczta, wiec to nie tylko polskie paczki tak traktowali. Wiec u nas nie jest jeszcze tak tragicznie.