To jest tak, że do jednego ID jest dołączany jeden łańcuszek, kolejne ID (ale juz sama karta) zwiększa tą kwotę o 10zł, lub 20zł w przypadku 2 dodatkowych ID. Dodatkowe ID miały pełnić funkcję "kopii zapasowej" gdyby się któryś zniszczył - więc zniszczony wrzucamy do szuflady a na łańcuszek zakładamy zapasowy ID. To samo tyczyło się dodatkowych łańcuszków ponad ten standardowy tzn. jesli ktoś wiedział, że jest w stanie go szybko zerwać to kupował dodatkowy też jako "kopia zapasowa".Zamieszczone przez Silent Planet
Dokładniejsze informacje były w tamtych dwóch wątkach o ID, także sprawa powinna byc jasna. W pierwszym poście napisałem "do każdego identyfikatora dołączony jest jeden łańcuszek" tzn. do każdego zamówionego ID jest już łancuszek w zestawie, żeby ktoś nie myślał, ze zamawiając ID musi jeszcze zamówic dodatkowo łańcuszek. Zresztą cennik był tylko suplementem do całego wątku w którym wszystko było opisaneZamieszczone przez Silent Planet
. Mam nadzieję, że rozwiałem Twoje watpliwosci... i następnym razem grzeczniej proszę.