Strona 2 z 35 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 343

Wątek: Mamy identyfikatory

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    No ale to kazdy indywidualnie ze swoimi rodzicami ma rozne stosunki .
    Vitez, twa pewność siebie powala mnie ;-)
    Znam kilka osób, które zawsze miały i mają doskonałe stosunki z rodzicami, ale mimo to chcieli się jak najszybciej usamodzielnić.
    Kumpela nawet odmówiła rodzicom mieszkania jakie jej kupili na Ursynowie. Całe studia sama się utrzymywała, co teraz bardzo procentuje w Rzymie, gdzie nie miała "obrzydzenia" pracować najpierw jako pokojówka za 3..4 EUR/godz, a następnie recepcjonistka w jakims hoteliku na Zatybrzu. Teraz z narzeczonym otworzyła własną szkołę językową, stać ją było na kupienie mieszkania w centrum miasta....a zaczęło się jak u Diodaka, że nie miała na pociąg osobowy z Wawy do Radomia
    Pozdrawiam
    Marek

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

ojejej jaka piękna historia aż łza sie wyciska

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

Jak ja studiowalem to rodzice zwracali mi za podroz w obie strony ze studiow do domu (Warszawa <-> Lublin) + dorzucali jeszcze fure zarcia. No ale to kazdy indywidualnie ze swoimi rodzicami ma rozne stosunki .
    Vitez pomyśl czasem zanim coś nastukasz...
    stosunki z rodzicami swoją drogą a to czy rodzice mają z czego placic podroze, studia, cotygodniowy transport do domu czy wyzywienie swoich dzieci to druga sprawa. Nie każdy ma dzianych starych, nie każdy też lubi sępić kase od nich.
    Nie pisze tutaj oczywiscie o Diodaku tylko ogólnie zaznaczam ze sytuacja czasami jest ciezka. Nie jedni rodzice poswiecaja wiele aby pozwolic swoim dzieciom ukonczyc szkoły...
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

2) Jak ja studiowalem to rodzice zwracali mi za podroz w obie strony ze studiow do domu (Warszawa <-> Lublin) + dorzucali jeszcze fure zarcia. No ale to kazdy indywidualnie ze swoimi rodzicami ma rozne stosunki .
    Ja na studiach robilem wszystko, zeby odciazyc rodzicow, poniewaz glupio mi bylo ciagle wyciagac do nich reke jako doroslemu czlowiekowi. Pracowalem wieczorami w skladzie gazety codziennej, pisalem artykuly do PCKuriera, handlowalem ciuchami na rynku, naprawialem komputery, pisalem programy na zamowienie. Mozliwosci sa duze.

Bywalec Awatar GoTo
    Miasto
    Ząbki, mazowieckie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Diodak
    Założyłem nowy temat, bo do starego nie wszyscy zainteresowani zaglądali. Mam dobre wieści z drukarni :grin: ... identyfikatory są już wydrukowane i spersonalizowane i dzisiaj po południu (lub najpóźniej jutro rano) miały być wysłane kurierem. Jutro dostanę numer listu przewozowego i w razie czego będę śledził, czy paczka gdzieś nie zginie po drodze .
    I super, o takie właśnie wiadomości chodzi :grin:
    Co do zmuszania do wydatków na telefony (bo to pewnie do mnie) - chodziło mi tylko o właściwe i konkretne informowanie na forum o sprawie, podkreślę konkretne, bo z tym były małe problemy.
    Ale nie warto do tego wracać - ważne są efekty. I jeśli wiem jaki jest aktualny stan mogę spokojnie i cierpliwie czekać na kolejne kroki.
    EOS 300D UnD | Tokina AT-X 270 AF Pro II 28-70 f/2.6-2.8 | Canon EF 50 f/1.8 II | Tamron 75-300 f/4-5.6 LD | Sigma 18-125 f/3.5-5.6 DC
    Speedlite 420EX +Omni-Bounce | Lowepro SlingShot 200 AW | Hama Star 63 | karty Kingston
    Zenit 11 | Helios 58 f/2 + pierścienie makro

Początki nałogu
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Mysle, ze kolejny tydzien nikogo nie zbawi, mnie sie nigdzie nie spieszy A jak ktos chce zasponsorowac podroz, to numer konta Diodaka zna

@Vitez
    To nie kwestia gdzie przyjda plastiki, tylko gdzie sa zaadresowane koperty, jak sie domyslam.

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Vitez, trochę się zapędziłeś . Układy z rodzicami mam dobre, co nie zmienia faktu (jak koledzy zauważyli), ze można nie mieć tylu pieniędzy żeby opłacić prywatną uczelnię, mieszkanie z opłatami, kupować czasem jedzenie i jeszcze jeździć sobie co tydzień do domu za ponad 40 zeta bo przecież "mama musi dać".
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yasin
    A jak ktos chce zasponsorowac podroz, to numer konta Diodaka zna .
    Nie będę miał nic na przeciwko

Cytat Zamieszczone przez yasin
    To nie kwestia gdzie przyjda plastiki, tylko gdzie sa zaadresowane koperty, jak sie domyslam.
    Dokładnie tak - koperty leżą u mnie w domu więc i karty musza przyjść do domu.

Cytat Zamieszczone przez GoTo
    Co do zmuszania do wydatków na telefony (bo to pewnie do mnie) - chodziło mi tylko o właściwe i konkretne informowanie na forum o sprawie, podkreślę konkretne, bo z tym były małe problemy.
    Ale nie warto do tego wracać - ważne są efekty. I jeśli wiem jaki jest aktualny stan mogę spokojnie i cierpliwie czekać na kolejne kroki.
    Mam nadzieję, że pozostali też zakopią topory wojenne/monopody/etc i spokojnie doczekamy do finału.
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Początki nałogu
    Miasto

Domyślnie

Dobrze jest. Ważne że sprawa finalizuje się.
    Ale mojego monopoda nie będę zakopywał. Szkoda mi go.

Dopiero zaczyna Awatar JasiuPstryk
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

2) Jak ja studiowalem to rodzice zwracali mi za podroz w obie strony ze studiow do domu (Warszawa <-> Lublin) + dorzucali jeszcze fure zarcia. No ale to kazdy indywidualnie ze swoimi rodzicami ma rozne stosunki .
    Vitez....jedno wielkie RATUNKU...chłopie co Ci się tam koci we łbie...a furę Porsche Ci nie dorzucili???
    Mam aparat....

Strona 2 z 35 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów