Mam i ja.
Dzięx Diodak![]()
Mam i ja.
Dzięx Diodak![]()
ciekawe gdzie sa teraz ci wszyscy krzykacze :-)... zniecierpliwieni
Wielkie dzieki dla Diodaka, szlo ciezko mometami, ale i tak duzo pracy wlozone w temat. Uwaga do drukarni: ostrozniej z ta zolta farba bo wam szary wychodzi zoltawy wlasnie, a czerwienie uciekaja w pomarancz![]()
Mam dostałem jest super
noo mam i jadzieki Diodak
BTW, tez dostaliscie znaczki z ZOO w Opolu? Fajne![]()
Dziekuje, otrzymalem.
50D
No ja tez mialem znaczek z jakims zwierzakiem smiesznym, nie dosc ze porzadnie zapakowane to jeszcze z poczuciem humoru :d
Mam dzieki diodakbeczny znaczek
P.S> o co chodzi z tymi goglami??
Thx dla Diodaka.Doszło![]()
Miło chociaż na koniec usłyszeć, że identyfikatory się podobają i że inicjatywa była dobra. A co do znaczków... do wszystkich (oprócz 3 osób) poszła Małpiatka
.
Co poradzić... miało być szare wyszło lekko żółtawe... czerwony też miał być bardziej canonowy, ale nie jest źleUwaga do drukarni: ostrozniej z ta zolta farba bo wam szary wychodzi zoltawy wlasnie, a czerwienie uciekaja w pomarancz.
Od razu rozpoczynamy drugą turę zbierania chętnych na identyfikatory. Tym razem dane do ID prosze przysyłać tylko jako PW. Przykładowa wiadomość powinna wyglądać tak:
----------------------------------------
ID
Nick
Imię i Nazwisko
ul. Nazwa ulicy i numer domu/mieszkania
00-000 Miasto
liczba identyfiaktorów (1, 2 lub 3) i liczba łańcuszków
----------------------------------------
Ceny za jeden/dwa/trzy ID z kosztami przesyłki są w archiwum.
Temat ID mogę kontynuować pod warunkiem, że nie będzie do mnie pretensji, że drukarnia nie dotrzymuje terminów, czy że nie pojawiam się na forum codziennie z informacjami :P. Kto się zgadza na takie warunki i jest chętny na drugą serię niech pisze PW z danymi.
Ostatnio edytowane przez Diodak ; 30-11-2005 o 02:07
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm