45.
45.
Zazdroszczę Ci. We wszystkim widzisz rytm, geometrie, ciekawe figury. I umiesz to pokazać!
eh współmieszkańcu krainy Ojca Mateusza - super. namoamo ma rację we wszystkim znajdujesz rytm. co niesprawiedliwym jest, bo ja jestem perkusistą!
mam aparat, zamknę świat w pudełeczku...
www.barwnie.com
A ja się poddaję - wyjaśnij, o co chodziło Ci na zdjęciu 45 (przykładowo), bo dla mnie jest całkowicie przypadkowe i nijakie.
TAD
Dzięki...to miłe że komuś się to podoba...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ja stukałem kiedyś w FL Studio ale to nie to co kontakt z instrumentem żywym...Co do krainy OM...to wiesz, Sandomierz jest taką wielką plebanią (11 kościołów na 23 tys. mieszkańców, 3 domy klasztorne, Seminarium, Instytut Teologiczny i Siedziba Biskupa)...aczkolwiek istnieją inne zakątki tego miasta...warte ukazania
zapewniam Ciebie że nie jest przypadkowe...i nie zostało pstryknięte o tak
...ukazałem tutaj czystą formę niezaangażowaną w walkę za głodem na świecie czy z brakiem uchwytów do kawy w daewoo lanosach, zapewniam też że nie jest to walka z krzyżem, agitka partyjna czy próby werbowanie do mojego prywatnego haremu....
Mnie osobiście zaintrygowała powtarzalność elementów grupująca je w pary...i nie zamierzam tutaj dorabiać filozofii...choć ma się prawo nie podobać i to prawo szanuję
Skończyło mi się jaranie to wyjarałem niebo![]()
Ostatnio edytowane przez dfence ; 17-03-2011 o 02:17 Powód: Automerged Doublepost
Fantastyczne zdjęcia. Dawno już nie widziałem tak ciekawych ujęć tego typu na CB. Czekam z niecierpliwością na kolejną dawkę Twoich prac
pozdrawiam
5d II | 6d | S14 2.8 | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EXII x2