Pokaż wyniki od 1 do 10 z 87

Wątek: [dfence] tak małomiejsko...

Widok wątkowy

Awatar dfence
    Miasto
    Sandomierz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez namoamo Zobacz posta
    Zazdroszczę Ci. We wszystkim widzisz rytm, geometrie, ciekawe figury. I umiesz to pokazać!
    Dzięki...to miłe że komuś się to podoba...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez jezyor Zobacz posta
    eh współmieszkańcu krainy Ojca Mateusza - super. namoamo ma rację we wszystkim znajdujesz rytm. co niesprawiedliwym jest, bo ja jestem perkusistą!
    Ja stukałem kiedyś w FL Studio ale to nie to co kontakt z instrumentem żywym... Co do krainy OM...to wiesz, Sandomierz jest taką wielką plebanią (11 kościołów na 23 tys. mieszkańców, 3 domy klasztorne, Seminarium, Instytut Teologiczny i Siedziba Biskupa)...aczkolwiek istnieją inne zakątki tego miasta...warte ukazania
    Cytat Zamieszczone przez tadpaw Zobacz posta
    A ja się poddaję - wyjaśnij, o co chodziło Ci na zdjęciu 45 (przykładowo), bo dla mnie jest całkowicie przypadkowe i nijakie.
    TAD
    zapewniam Ciebie że nie jest przypadkowe...i nie zostało pstryknięte o tak
    ...ukazałem tutaj czystą formę niezaangażowaną w walkę za głodem na świecie czy z brakiem uchwytów do kawy w daewoo lanosach, zapewniam też że nie jest to walka z krzyżem, agitka partyjna czy próby werbowanie do mojego prywatnego haremu....
    Mnie osobiście zaintrygowała powtarzalność elementów grupująca je w pary...i nie zamierzam tutaj dorabiać filozofii...choć ma się prawo nie podobać i to prawo szanuję
    Cytat Zamieszczone przez kedazi Zobacz posta
    Następny forumowicz zapewne zapyta dlaczego niebo wyrajane.
    Skończyło mi się jaranie to wyjarałem niebo
    Ostatnio edytowane przez dfence ; 17-03-2011 o 02:17 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów