Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: 5d klapka baterii

Domyślnie 5d klapka baterii

Witam!
    Ponad rok temu kupilem uzywane 5d z gripem z komisu.
    Dopiero teraz wpadlem na pomysl, zeby odczepic czasami grip jak nie jest konieczny a wybieram sie w dluzsza piesza wycieczke. Okazalo sie, ze w kartonie sprzedawca zapomnial wlozyc klapki od baterii. Z racji tego, ze jakis czas minal, nie bede mu zawracal glowy. Moje pytanie brzmi, gdzie mozna taka klapke dostac? Na allegro nie znalazlem. Domyslam sie, ze serwis sypnie kwota typu 100 zl

pozdr. T.

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

A ja mimo wszystko poprosiłbym poprzedniego właściciela o dosłanie klapki - nawet na Twój koszt. Wyjdzie to z pewnością taniej niż na Żytnij. Oczywiście pod warunkiem, że ją jeszcze ma.
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomaszt81 Zobacz posta
    Witam!
    Ponad rok temu kupilem uzywane 5d z gripem z komisu.
    Dopiero teraz wpadlem na pomysl, zeby odczepic czasami grip jak nie jest konieczny a wybieram sie w dluzsza piesza wycieczke. Okazalo sie, ze w kartonie sprzedawca zapomnial wlozyc klapki od baterii. Z racji tego, ze jakis czas minal, nie bede mu zawracal glowy. Moje pytanie brzmi, gdzie mozna taka klapke dostac? Na allegro nie znalazlem. Domyslam sie, ze serwis sypnie kwota typu 100 zl

pozdr. T.
    Ja klapkę mam włożoną w gripie. Jest tam przecież na nią specjalne miejsce. Na pewno jej tam nie ma? Pewnie już sprawdziłeś ale piszę tak na wszelki wypadek. Do mnie właśnie dzwonił kiedyś kupiec 40D żeby o to zapytać a klapkę miał w gripie
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Domyślnie

Handelson, jesli kiedykolwiek gdziekolwiek sie spotkamy, przypomnij ze wisze Ci piwo albo nawet dwa jak nie cztery Nie mialem instrukcji ani od gripa ani od aparatu wiec nie wiedzialem o tajnej skrytce bardzo dziekuje, i prosze sie nie smiac Robson, takze dziekuje za dobre checi

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

No to się pozostaje tylko cieszyć, że wszystko już ok
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Domyślnie

kurcze.... ja też baaardzo dziękuję!

miałem identyczny problem - dzięki wam właśnie odnalazłem klapkę heheh.

pozdro!

Uprawnienia umieszczania postów