Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: [ivan503] Mój Album.

ivan503
    Guest

Domyślnie [ivan503] Mój Album.

Witam. Jako, że pierwszy mój temat został usunięty, zakładam go jeszcze raz (mam nadzieję, że teraz będzie wszystko w porządku).
    Moją pierwszą lustrzankę mam od 3 miesięcy. Zabawa zaczęła się od zgłębiania technicznych tajników robienia zdjęc, teraz przedstawiam pierwsze próby w terenie. Bardzo liczę na komentarze.
    1

2

3

4

5

6

ivan503
    Guest

Domyślnie

Witam ponownie. Nie doczekałem się komentarza zdjęć niestety Nie wiem co o tym myśleć, dlatego przypominam o sobie i wstawiam moje pierwsze próby z portretem. Warunki miałem marne, foto robione w mieszkaniu przy świetle żarówek, bez lampy, blendy, obiektywem KITowym 18-55. Chyba nic gorszego być nie może. Ale mimo to proszę o parę słów...
    7

8

10

11

12

ivan503
    Guest

Domyślnie

I znowu brak komentarzy:/ Pięknie Koledzy! Jeszcze jedna wrzutka i kasuje konto, jeżeli nie doczekam się żadnego komentarza! Jeżeli o to Wam chodziło to wystarczy napisać
    12

13

14

15

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Wojnicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ivan503 Zobacz posta
    I znowu brak komentarzy:/ Pięknie Koledzy! Jeszcze jedna wrzutka i kasuje konto, jeżeli nie doczekam się żadnego komentarza! Jeżeli o to Wam chodziło to wystarczy napisać
    12
    13
    14
    15
    chaos...
    pzdr. ScHiZaRt.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez schizart Zobacz posta
    chaos...
    pzdr. ScHiZaRt.
    A tą laleczkę z ost. zdjęcia możesz mi pożyczyć...
    Ostatnio edytowane przez schizart ; 05-09-2010 o 16:32 Powód: Automerged Doublepost

ivan503
    Guest

Domyślnie

A co myślisz o poprzednich zdjęciach? Laleczki znalazłem na strychu, musiałem je uwiecznić, może zbyt słabo się przyłożyłem. Nie pożyczę bo zamierzam je jeszcze kiedyś wykorzystać

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Wojnicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ivan503 Zobacz posta
    A co myślisz o poprzednich zdjęciach? Laleczki znalazłem na strychu, musiałem je uwiecznić, może zbyt słabo się przyłożyłem. Nie pożyczę bo zamierzam je jeszcze kiedyś wykorzystać
    Poczytaj o kompozycji, kadrowaniu i poprawnym naświetlaniu zdjęć...

Pzdr. ScHiZaRt

Początki nałogu
    Miasto
    gdańsk

Domyślnie

hej z serii portretowej według mnie 8 najlepsza.
    co do miśków - to 12 mi się podoba - światło fajnie zagrało.
    Ogólnie nie traktuj komentarzy na forum jako wyrocznia -mogą być bardzo mylące. staraj się sam zobaczyć słabe strony swoich prac i w następnych kadrach ich nie popełniać.
    pozdrawiam
    Pkt 8 regulaminu forum
    plutophoto.blogspot.com

ivan503
    Guest

Domyślnie

Czytam, czytam, oglądam zdjęcia to są moje pierwsze próby, z których również sam staram się wyciągać błędy i mam nadzieje że z czasem będę umiał je korygować. Ostatnio czytałem Bryana Pettersona - Kreatywna Fotografia bez tajemnic, teraz zacząłem "Fotografia portretowa bez tajemnic". Mam nadzieję, że jakiś rezultat będzie (chociaż szczerze to zbyt wiele w książkach Pettersona lania wody). Dzięki za pierwsze uwagi!
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Zdjęcie numer 12 robione na strychu, światło to latarka odbita od komina Starałem się coś wykombinować, żeby nie opierać się na świetle zastanym, którego praktycznie nie było, ani na lampie wbudowanej, która jest do kitu. Zobaczymy, sam jestem ciekaw co to wyjdzie z tej mojej fotografii Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez ivan503 ; 05-09-2010 o 20:36 Powód: Automerged Doublepost

Bywalec Awatar oasisman
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Krajobarazy - wszystkie krzywe.
    Portrety - niedoświetlone.
    Miśki - fajne :-)
    |Canon|

Awatar broccolina
    Miasto
    szczecin

Domyślnie

Kurcze, ale krzywe też może być piękne, nigdy do końca nie wiemy "co artysta miał na myśli". Mi się mewy bardzo podobają

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów