Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Jak Tomaszewski fotografował górników...

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie Jak Tomaszewski fotografował górników...

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Dzięki za link. Najpierw autor mówi, że zrobił reportaż korzystając ze światła zastanego a chwilę później, że korzystał z 3 lamp błyskowych i zaczyna wyciągać modyfikatory (softboxy itp.).
    Hmmm... ja jakoś inaczej odbieram pojęcie światła zastanego i pewnie dlatego nie fotografuję dla NG
    Zdjęcia świetne bez dwóch zdań!
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Handelson Zobacz posta
    (...)Najpierw autor mówi, że zrobił reportaż korzystając ze światła zastanego a chwilę później, że korzystał z 3 lamp błyskowych i zaczyna wyciągać modyfikatory (softboxy itp.).
    Hmmm... ja jakoś inaczej odbieram pojęcie światła zastanego i pewnie dlatego nie fotografuję dla NG
    Po prostu takie światło zastał z lamp.

Domyślnie

Najpierw autor mówi, że zrobił reportaż korzystając ze światła zastanego a chwilę później, że korzystał z 3 lamp błyskowych i zaczyna wyciągać modyfikatory (softboxy itp.).
    Handelson, wydaje mi się , że niedokładnie się wsłuchałeś w to, co TT mówi...
    Tomaszewski mówi, że z reguły fotografuje w świetle zastanym, a w tym wypadku (kopalnia) zmuszony jest użyć lamp błyskowych. Ja nie widzę tu sprzeczności.

Ostatnio jest jakaś duża nagonka na tego fotografa na blogach, zarzucano mu nawet fotomontaże ...

Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dingoman Zobacz posta
    Handelson, wydaje mi się , że niedokładnie się wsłuchałeś w to, co TT mówi...
    Wybacz, kiepskie głośniki mam

Cytat Zamieszczone przez dingoman Zobacz posta
    Ostatnio jest jakaś duża nagonka na tego fotografa na blogach, zarzucano mu nawet fotomontaże ...
    Jestem daleki od jakichkolwiek nagonek. Napisałem, że zdjęcia świetne.
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Nagonka jest na każdego, kto się wyróżnia. Jeździli po Gudzowatym, jeżdżą po Tomaszewskim. Pewnie kolejnym będzie micles ;-)

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    (...)Pewnie kolejnym będzie micles ;-)
    Taki los ludzi wybitnych. Oby tylko doczekali uznania jeszcze za życia... :-D

Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basala Zobacz posta
    Taki los ludzi wybitnych. Oby tylko doczekali uznania jeszcze za życia... :-D
    Już widzę taką wypowiedź Miclesa... trwałaby chyba jakieś 1,5h... i nikt nie wiedziałby o czym mówi

Uzależniony

Domyślnie

No to pojawiłby się kolejny "młody gniewny" i stwierdziłby, że: "przerost formy nad treścią". :-D
    Ale fajny OT! :-D

Domyślnie

Już widzę taką wypowiedź Miclesa... trwałaby chyba jakieś 1,5h... i nikt nie wiedziałby o czym mówi
    Jak to o czym? Przedewszystkim o szczegółach jakie zauważył ;-)

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów