Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Lampa do canona 7d w przystępnej cenie

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Ale zrozumiałeś to co zacytowałeś ? Przecież działać będzie bezproblemowo, nie da się tylko sterować jej ustawieniami z menu aparatu - a jak założyciel wątku chce z nią działać w trybie bezprzewodowym, to jest to zupełnie bez znaczenia...
    Zrozumiałem to, co zacytowałem, ale chyba rzeczywiście nie zrozumiałem intencji autora wątku. Jeśli "wyzwalanie lampy z body" oznacza pracę w trybie bezprzewodowym, to moja uwaga była zupełnie bez sensu...

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez berith1 Zobacz posta
    Zrozumiałem to, co zacytowałem, ale chyba rzeczywiście nie zrozumiałem intencji autora wątku. Jeśli "wyzwalanie lampy z body" oznacza pracę w trybie bezprzewodowym, to moja uwaga była zupełnie bez sensu...
    Nawet jak się zapnie na body, to bez ustawień lampy z menu aparatu można spokojnie żyć, a nawet robić zdjęcia ;-)
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Może faktycznie niejasno się wyraziłem. Chodzi mi oczywiście o bezprzewodowe wyzwalanie lampy z body. Skoro mam już 7d to nie chciałbym wydawać jeszcze więcej na specjalne wyzwalacze do tego celu.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    A jest jakiś sposób, żeby zdalnie wyzwalać lampy nikona
    Ostatnio edytowane przez hirosz ; 22-08-2010 o 21:55 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów