Na to wygląda, że pieniądze są na koncie Allegro przypisanym do Twojej osoby. Musisz skonfigurować na swoim koncie użytkownika na Allegro funkcję "Płacę z Allegro", tam wpisujesz numer swojego konta bankowego i zlecasz przelew tych pieniędzy.
Na to wygląda, że pieniądze są na koncie Allegro przypisanym do Twojej osoby. Musisz skonfigurować na swoim koncie użytkownika na Allegro funkcję "Płacę z Allegro", tam wpisujesz numer swojego konta bankowego i zlecasz przelew tych pieniędzy.
Fomei PRV-3 w środku EOS 50D, EOS 10D, jakieś szkła i miejsce na nowe zakupy.
Moje gnioty
Moje gnioty 2
warto przeczytać, aby rozwiaż wątpliwości:
http://di.com.pl/news/31392,0,Place_...e_pozniej.html
SPROCKET
80D | C10-22 | C15-85 | C24 stm | C60 macro | C70-300 is II| 3 x CPL Marumi
Moja wycieczkowa galeria
Jeżeli allegro rzeczywiście tak mocno naciska na korzystanie z tej opcji to mają w tym na pewno jakiś cel. Nie wiem jaka jest średnia wartość wszystkich towarów sprzedawanych za pośrednictwem allegro w ciągu dnia, ale podejrzewam, że można spokojnie założyć kwoty rzędu milionów. Czyli na koncie przejściowym na które trafiają wpłaty z PzA mogą mieć naprawdę ładną sumkę, która np. co noc ląduje na lokacie overnight.
I to jest święta prawda,z tego też powodu opcję "Płacę z Allegro" mam wyłączoną,nie dość że pobierają wysokie prowizje to jeszcze zarabiają na przetrzymywaniu cudzych pieniędzy na swoim koncie.
A odnośnie autorki postu to pewnie przelew jest na jej koncie w Alledrogo,tyle tylko że nie ma skonfigurowanej opcji.Uważam że Allegro deczko wali w gumki gdyż domyślnie ta opcja powinna być uruchamiana na wyraźne życzenie sprzedającego,a jest odwrotnie,to sprzedający musi ją wyłączyć,bynajmniej w moich aukcjach się pojawiała,choć nie miałem zamiaru z niej korzystać.