Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Konferencja branżowa - Grafika, poligrafia, technologie cyfrowe w Bydgoszczy

Coś już napisał Awatar venomer
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Micles Przestałbyś marudzić w końcu. Nie zapłaciłeś ani zł. Z góry wiadomo było, że to warsztaty dla początkujących co widać było po uczestnikach. Nierzadko osoby młode z podstawowymi lusterkami.

Mi się podobało, była kulturka. Prezentujący płynnie prowadzili swoje warsztaty. Nie obyło się bez problemów technicznych, ale litości. Sprawa z laptopem czy komputerem zajęła raptem 7 minut. Każdemu może się coś takiego przytrafić pracując nie na swoim sprzęcie.

Micles za to prezentował się zawodowo. Widziałem jak dzieciaki śliniły się widząc Twoje aparaty na szyi z podpiętymi eLeczkami Ja swój szybko schowałem. Wstyd mi było wyciągać swoje 400d.

Podsumowując. Good JOB Luźna Gumka! Czekam na następne tego Typu spotkania/warsztaty.
    Moje skromne portfolio.
    Mój fecebook'owy profil
    ""Artysta czy nie, fotograf zawsze jest sensualistą. Wzrok porusza się w świecie uczuć, a nie intelektualnych dywagacji""

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez venomer Zobacz posta
    Micles Przestałbyś marudzić w końcu. Nie zapłaciłeś ani zł. Z góry wiadomo było, że to warsztaty dla początkujących co widać było po uczestnikach. Nierzadko osoby młode z podstawowymi lusterkami.
    A jeszcze torbę do laptopa dostałem!

Nie widziałem uczestnikow, póki nie przyszedłem. A głupio było wziąć teczkę i zawinąć ogon do domu. Z resztą - wolałem wysłuchać całości - a nuż znajdzie się coś, czego nie wiem.
    Każdemu może się coś takiego przytrafić pracując nie na swoim sprzęcie.
    Wniosek : przynieść swój. Albo tak jak mówiłem - sprawdzić wcześniej. Na maturze z polskiego musieliśmy zdać nośnik z prezentacją jakiś czas wcześniej (nie pamiętam już ile), był też czas przeznaczony na sprawdzenie, czy wszystko działa. Jak widać - dobrze, że tak tego pilnowali wtedy.
    Micles za to prezentował się zawodowo. Widziałem jak dzieciaki śliniły się widząc Twoje aparaty na szyi z podpiętymi eLeczkami
    No przecież! Respekt +15. Mi to lata. Ja tym robię zdjęcia. Czułbym się fajny, jakbym miał 1ds4, albo ściankę.
    Podsumowując. Good JOB Luźna Gumka! Czekam na następne tego Typu spotkania/warsztaty.
    Licząc na to, że następne=postęp w materiale, a nie znowu od podstaw :P (wiem, wiem, za dużo wymagam. Ale to przez chęć poznania)

BTW : gdzie zniknąłeś pod koniec?

Uzależniony Awatar trothlik

Domyślnie

Micles czytam twoje posty od jakiegoś czasu....jedno co mi sie nasuwa na myśl, że z ciebie to taki zarozumiały,
    quasi-profesjonalista malkontent...
    Możecie mnie za to wszyscy zjeść
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów