Agencja Fotograficzna PerfectShot - www.perfectshot.pl
PerfectLove - fotografia ślubna - www.perfectlove.pl
Jak dla mnie to na 3 i 4 za mocny kontrast.
Konserwy: Canon 450D + Canon 70D i kilka słoiczków: Canon 28-70 + Canon 50 1.8 + Tokina 12-24 + Sigma 18-50 2.8
www.wszedzieinigdzie.pl - blog podróżniczy, zapraszam
Według mnie cały set dobrze przedstawia tą imprezę.
Fajne ujęcia, ale faktycznie niektóre za bardzo kontrastowe.
Kto co lubi, ja uwielbiam mocne kontrasty, szczególnie w fotografii czarno białej.
Poza tym dążyłem do tego co osiągnąłem na kliszy, co jest dla mnie ideałem w bw.
Agencja Fotograficzna PerfectShot - www.perfectshot.pl
PerfectLove - fotografia ślubna - www.perfectlove.pl
super reportaż!
niemal czuję się upaprany tym błockiem.
bardzo mi się podoba.
mam aparat, zamknę świat w pudełeczku...
www.barwnie.com
A ja bym pocisnął temat w 100% i wszystkie zdjęcia zrobił w klimacie 3, 7, 13 i taki set skonstruował. Ahtystycznie.
Dobre zdjęcia.
Nawt się boje sobie uswiadamiac gdzie Ty laziles z puszka aby pstrykac dla mnie ok a kontrast faktycznie jaki kto lubi
* Fundusze z UE / Prawo - jeśli szukasz pomocy
* Canon 350D + Canon 50mm 1/8 + Tamron 17-50mm 2/8
Witam serdecznie.
Super.
Naprawdę bardzo mi się ten zestaw podoba.
Temat i sposób w jaki go pokazałeś...
Pozdrawiam serdecznie.
....C50E....C40D
Kilka kadrów ma małe usterki, troszkę przesuniety środek ciężkości ale generalnie fajnie, mocno i z ciągłością. mam tylko jedną uwagę i dziwię się. Ten Ilford poza szumem niczym się nie różni od tego co zrobiłeś cyfrą. W ogólnym odbiorze oczywiście. Więc po co to / Dla frajdy niezpodzianki po wywołaniu?
Założyłem sobie FOTOBLOGA
Może po to, że cyfrę musiał śrubować dość długo, a z kliszy efekt miał od razu? Albo po to żeby nie walić seriami tylko nauczyć się fotografować? Jest wiele powodów, dla których łapię za analoga, myślę, że tu mogło być podobnie.