Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: [rakazishi] Moje portrety

Rakazishi
    Guest

Domyślnie [rakazishi] Moje portrety

Fotografią interesuję się od kilku lat, ale na poważnie dopiero od początku tego roku.
    Kilka z moich ostatnich fotek:

Domyślnie

Ach ten zielony paznokcieć kciuka na 3

Dla mnie pozytywnie, szczególnie 3 kadr- numeruj.

Co do szczegółów technicznych wypowiedzą się znawcy portretu, których tutaj nie brakuje
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Sorry, zielony pazur jest na 4
    Ostatnio edytowane przez Dominooo ; 19-08-2010 o 00:59 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Co to znaczy, ze interesujesz się fotografią od kilku lat a na poważnie od roku? czyli od roku robisz sama zdjęcia, tak?
    I wiesz, wychodzi ci to nieźle
    Podoba mi się trzecie zdjęcie, te takie jakby lekko prześwietlone. Ale łuna niebieskości i subtelności, która sie na nim maluje naprawdę dobrze wygląda

Coś już napisał Awatar Look

Domyślnie

calkiem niezle widzialem duzo duzo gorsze poczatki
    5dmk2/5d/C85 1,8/C50 1,4/C24LII 1,4/C15mm 2,8

Rakazishi
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez smigaczka Zobacz posta
    Co to znaczy, ze interesujesz się fotografią od kilku lat a na poważnie od roku? czyli od roku robisz sama zdjęcia, tak?
    I wiesz, wychodzi ci to nieźle
    Podoba mi się trzecie zdjęcie, te takie jakby lekko prześwietlone. Ale łuna niebieskości i subtelności, która sie na nim maluje naprawdę dobrze wygląda
    Primo to sam, nie sama. , a na poważnie to znaczy, że dopiero teraz zacząłem sobie organizować wypady na "sesje" - konkretnie w celu zrobienia zdjęć, bo wcześniej to standardowo - jakieś takie wakacyjne pstryki, tutaj kwiatek, tam kwiatek, wujek, ciotka, znajomy na grillu, krajobrazik. Może trochę źle to ująłem że "na poważnie", ale wiadomo o co chodzi. ;-)

Dziękuję wszystkim za opinię. ;-)

Domyślnie

Przepraszam za pomylenie płci
    O, to teraz rozumiem o co chodzi z tym robieniem zdjęć na poważnie. I dobrze, kiedyś trzeba zacząć. A poza tym fotografia to nie tylko ustawiane sesje, no chyba, ze w tym klimacie najlepiej się odnajdujesz

Domyślnie

fajne początki, szczególnie 3-ka

Awatar dfence
    Miasto
    Sandomierz

Domyślnie

bardzo przyjemne portreciki, fajna go w 1ce i 3ce...Co do bw to mimo że nie jestem zwolennikiem takich odcieni jakoś dziwnie mogę je tutaj znieść...Tak trzymaj i czekam na więcej

Dopiero zaczyna Awatar Vegoto
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Mnie się bardzo podobają.
    Przyjemne dla oka.
    Dobry start.

Bywalec Awatar photogambler
    Miasto
    wawa

Domyślnie

jestes odważna w pomyslach.Nie masz wyjscia.Focić!!!:-)
    6d, 50 1,8 STM, 16-35 f4 IS L, 24-105 f4 IS L ,85 1,8 USM, 70-200 f4 IS L, pleśniaczki, itepe...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów