Ja też polecam folię, kupiłem na Allegro za 2,5 PLN (2 szt., bezklejowe) nakleiłem jedną i się trzyma już ponad miesiąc, nie ma też żadnych widocznych oznak zmęczenia materiału więc jestem zadowolony...Zamieszczone przez AGO
Ja też polecam folię, kupiłem na Allegro za 2,5 PLN (2 szt., bezklejowe) nakleiłem jedną i się trzyma już ponad miesiąc, nie ma też żadnych widocznych oznak zmęczenia materiału więc jestem zadowolony...Zamieszczone przez AGO
Pozdrawiam
Bourbon
znalazlem coś nowego do osłony na sieci
http://www.ebay.pl/viItem?ItemId=7597255957
co myslicie o takim zestawie.
wiem wiem kalpka
Też się kiedyś zastanawiałem nad tą osłoną. Ale doszełem do wniosku, że to bez sensu. Na ALLEGRO są po 70 lub 90 zł albo przykręcana od spodu w gniazdo ststywu, lub nakładana na okular. Jak najbardziej była by mi przydatna, o ile tak, jak a kompaktach mógłbym wykorzystywać LCD przy wykonywaniu fotek. Zakładanie takich wynalazków po to tylko, aby przeglądać na tak małym ekraniku zrobione fotki lub zabezpieczyć przed "kapiącym nosem" - jeszcze raz, nie widzę sensu.... :-)
nowego?? toż to staroć....Zamieszczone przez enter
Czysta pieńdziesiątka + siakieś szkiełka.....+ LowePro Nova 1AW + Velbon DF50 + całkowity brak czasu + coś tam jeszcze