Po baterii. Mi by starczyło. Fajnie, że jest dyskusjaZamieszczone przez KMV10
![]()
Po baterii. Mi by starczyło. Fajnie, że jest dyskusjaZamieszczone przez KMV10
![]()
the silence is deafening
G....prawda!!!!!!! Nie uogólniaj!Zamieszczone przez djtermoz
Napisz, że w Twoim przypadku tak było. I tylko tyle.
kocis, chcesz powiedzieć, że serwis jest w porządku, bo ciebie dobrze obsłużył?
jeden przykład wystarczy, żeby powiedzieć, że serwis jest kiepski.
ja tam zaliczyłem jedną wizyte na zytniej... i jestem zadowolony bo pomimo ze aparat był z lewym oprogramowaniem to wykonali mi naprawe gwarancyjną i nie poniosłem zadnych kosztow. Lecz z drugiej strony 100% poparcia w strone Tomka.
Tak chcę tak powiedzieć. I nie tylko serwis Canona mnie dobrze obsłużył.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Na naszym forum jest taka moda, że serwis na Żytniej jest be. I taki styl wypowiedzi jest popierany. Prawda jest jednak taka, że kilku ludzi, którzy nie potrafią się dogadać z serwisem narzuca swoją opinię. Uważam osobiście, że korzystanie z dobrodziejstw serwisu w Polsce powinno być poprzedzone zakupem produktu w Polsce. W przeciwnym wypadku niech kupujący ma się na baczności (prawo rzymskie). A nie uprawianie frajerstwa. Zakupy w tanich sieciach internetowych, a egzekucja jakości w sewisach. Albo rypka albo pipka jak mawiają górale żywieccy.
I wyprodukowaniem sprzetu w Polsce...Zamieszczone przez kocis
nie widze zwiazku, co ma do tego fakt zakupu w tanich sieciach internetowych?? Sprzet ma byc sprawny, bez wzgledu na to w jakim sklepie zostal zakupiony.Zamieszczone przez kocis