Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: statyw,karta,grip

Mieszany widok

Bywalec Awatar blazejs
    Miasto
    Czechowice-Dziedzice

Domyślnie

Jak juz w ogole mowa o statywach za 70-100 zl to mialem kiedys pozyczony taki za troche wiecej niz 100 (First czy jakios tak) i to jest autentycznie badziew. Po jakims czasie trudno nawet pokretlo do blokady dokrecic bo luzy lapie. Wtedy nie mialem jeszcze cyfry bo naprawde balbym sie polozyc na tym sprzet za kilka tys. Moj taki statyw pod lampe za 50 zl jest znacznie solidniejszy (a i tak nosze teraz kilka dodatkowych kg obciazenia). Velbona (chyba 600R) macalem kiedys w sklepie - sprawia wrazenie dosc solidnego.
    2 EOSy (jeden na film), pare dalmierzy, troche szkla...
    Blog: http://blazejstrazak.blogspot.com/ | Artscape

Dopiero zaczyna

Domyślnie

A ja się chyba zdecyduje na ten Velbon DF-50 i sadze ze na razie nic lepszego mi nie będzie trzeba, no chyba że ktoś z was mi zaproponuje coś w podobnej cenie a sprawdzonego
    Eos 500 D

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Można zamknąć
    Dziękuje za pomoc
    Eos 500 D

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Art. Zobacz posta
    A ja się chyba zdecyduje na ten Velbon DF-50 i sadze ze na razie nic lepszego mi nie będzie trzeba, no chyba że ktoś z was mi zaproponuje coś w podobnej cenie a sprawdzonego
    Możesz sobie darowac ten statyw. Porządne Velbony zaczybaja sie od serii Sherpa. Ja polecam 600R lub 800R ale to wydatek ok 300zł. Jednak zawsze można kupić używany za rozsądne pieniądze
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Uprawnienia umieszczania postów