Hmm... ciekawie wam to idzie podobają mi się prace, ale Janusza chyba najbardziej bez obrazy, wolę naturalne kolorki. A co do dziewczynki to wróciła 5 dni temu z Egiptu.
To trzeba było tak od razu wyszukałbym preseta "skóra z egiptu" i nie męczyłbym sie 6 godzin.
Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)
hm.....
albo ja nie rozumiem, albo niektórzy z Was.
fakt, że dziewczynka była opalona nie oznacza, że ma tak wyglądać na zdjęciu......
a opalona dziewczynka, z ciemną skórą wygląda niedobrze, - dziewczynka to dziewczynka, zwinna lekka, powabna - powinna być taka na zdjęciu - jasna i delikatna.
Moim zdaniem - i zaznaczam, że ta moja wersja była na szybko, wiem, że nie jest idealna.
to może i ja![]()
a to i ja - na lapku
Na tym przykładzie widać, że jak 100 "obrabiaczy" to 101 wersji
Trzeba by zrobić taki wątek gdzie wrzucalibyśmy surowego rawa i każdy dodawałby swoją wersję obróbki bez zbędnych komentarzy
Hmm a może jakiś konkurs by z tego jeszcze w dodatku powstał![]()
Marcin
bo kazdy inaczej postrzega kolory.. a do tego pracuje na innym monitorze![]()
Michał nie obraź się na mnie, ale dlatego chyba nie zawsze podoba mi się Twoja obróbka. Wyciągasz na maks postaci z ujęcia tak, ze potem wyglądają jak sklonowane z innego. Nie wiem, czy masz skalibrowany monitor, czy nie, ale chcialbym kiedys zobaczyć Twoja obróbkę jednocześnie u siebie i u Ciebie, zeby móc stwierdzić, czy mamy tak rózne widzenie świata, czy moze tak róznie rozkalibrowane monitory.![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---