Oglądam wasze wersje na skalibrowanym monitorze w pracy (DELL U2410 z matrycą IPS - podobno niezly) Masakra jakas Panowie, pare tylko wyglada normalnie.
Oglądam wasze wersje na skalibrowanym monitorze w pracy (DELL U2410 z matrycą IPS - podobno niezly) Masakra jakas Panowie, pare tylko wyglada normalnie.
nie mam moze doswiadczenia w obróbce zdjec wiec moje zdanie moze bedzie względnie nie wypaczone "forumozą", ale zgodze sie z przedmówcą - albo macie skopane monitory albo na siłe gmeracie w fotce- byle tylko cos skopać albo brak wam jakiegokolwiek poczucia estetyki.
tylko jedna przeróbka /chyba 2-ga strona/ warta byla uwagi... na reszte zal patrzec.
wiem, ze to kwestia gustu - zeby nie było, ze młody komentuje poczynania innych...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ps. 1-szy post manfreda1 z 2-giej strony przedstawia IMHO to co trzeba
Ostatnio edytowane przez rafja ; 27-09-2010 o 21:01 Powód: Automerged Doublepost
C50D, T17-50 2.8 VC, C70-200 F4 IS, C 580EXII, C320EX, Grip Phottix
Dobra proponuje już zamknąć bo myślę że wystarczy 14 stron pastwienia się nad 1 zdjęciem na wszystkie możliwe sposobybo wkońcu pokemony na następnych stronach bedziemy ogladać
troche za duza expozycja- torebka wyraznie przeswietlona na 1-szym planie... kolory blado niebieskie /?/, jakas troche na siłe zrobiona fota, brak naturalnosci i czegos co przyciaga...
No i mamy piękne sinozielone plamy wokół ust.
Panowie dajcie już spokój, bo strach ten wątek przeglądać. Brrrr.....
Dzizas..... biedne dziecko, chciała dobrze i nie protestowała kiedy mamusia z tatusiem oznajmili "córuś lecimy do Hurghady" na to opalona bohaterka "huuuuuuuuuuuuuuuura", może popastwimy się nad innym boheterem jakiegoś zdjęcia. Mam fotkę panny młodej w bielźnie, pasuje? Moderatorów prosze o wyrozumiałość, lekko wczorajszy jestem i mam wystarczająco punktów karntch. Ma ktoś jakies warsztaty aby punkty zbić hehe pozdrawiam wszystkich forumowiczów
dopiero zaczynam i raczej unikam obróbki fotek, co nie znaczy za mam udawac ślepego i klaskać gdy ktoś niepoprawnie obrobi zdjęcie...
Moze jak troche popracuje w PS to tez zaczne stosować rożne zabiegi by foto wygladało nienaturalnie, popieram BERITH1