Strona 14 z 18 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 177

Wątek: Obróbka zdjęć kościelnych.

Domyślnie

Oglądam wasze wersje na skalibrowanym monitorze w pracy (DELL U2410 z matrycą IPS - podobno niezly) Masakra jakas Panowie, pare tylko wyglada normalnie.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

nie mam moze doswiadczenia w obróbce zdjec wiec moje zdanie moze bedzie względnie nie wypaczone "forumozą", ale zgodze sie z przedmówcą - albo macie skopane monitory albo na siłe gmeracie w fotce- byle tylko cos skopać albo brak wam jakiegokolwiek poczucia estetyki.
    tylko jedna przeróbka /chyba 2-ga strona/ warta byla uwagi... na reszte zal patrzec.
    wiem, ze to kwestia gustu - zeby nie było, ze młody komentuje poczynania innych...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ps. 1-szy post manfreda1 z 2-giej strony przedstawia IMHO to co trzeba
    Ostatnio edytowane przez rafja ; 27-09-2010 o 21:01 Powód: Automerged Doublepost
    C50D, T17-50 2.8 VC, C70-200 F4 IS, C 580EXII, C320EX, Grip Phottix

Dopiero zaczyna
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rafja Zobacz posta
    nie mam moze doswiadczenia w obróbce zdjec wiec moje zdanie moze bedzie względnie nie wypaczone "forumozą", ale zgodze sie z przedmówcą - albo macie skopane monitory albo na siłe gmeracie w fotce- byle tylko cos skopać albo brak wam jakiegokolwiek poczucia estetyki.
    tylko jedna przeróbka /chyba 2-ga strona/ warta byla uwagi... na reszte zal patrzec.
    wiem, ze to kwestia gustu - zeby nie było, ze młody komentuje poczynania innych...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ps. 1-szy post manfreda1 z 2-giej strony przedstawia IMHO to co trzeba
    a moim zdaniem nie. ale i tak nic nie przebije wersji zaprezentowanej przez marekb - nie wiadomo czy śmiać sie czy płakac. imo gary zrobił najlepiej
    PozdRAWiam

Domyślnie

moja wersja
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Uzależniony Awatar Bartek_902
    Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Dobra proponuje już zamknąć bo myślę że wystarczy 14 stron pastwienia się nad 1 zdjęciem na wszystkie możliwe sposoby bo wkońcu pokemony na następnych stronach bedziemy ogladać

Dopiero zaczyna

Domyślnie

troche za duza expozycja- torebka wyraznie przeswietlona na 1-szym planie... kolory blado niebieskie /?/, jakas troche na siłe zrobiona fota, brak naturalnosci i czegos co przyciaga...

Bywalec
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rafja Zobacz posta
    troche za duza expozycja- torebka wyraznie przeswietlona na 1-szym planie... kolory blado niebieskie /?/, jakas troche na siłe zrobiona fota, brak naturalnosci i czegos co przyciaga...
    Chętnie obejrzymy wersję obróbki szanownego Kolegi
    (Ps. kurczaki , mam wrażenie że czytałem podobne komentarze , ale zdaje się Osoba która je pisała jest czasowo zbanowana... )

Coś już napisał

Domyślnie

No i mamy piękne sinozielone plamy wokół ust.
    Panowie dajcie już spokój, bo strach ten wątek przeglądać. Brrrr.....

Domyślnie

Dzizas..... biedne dziecko, chciała dobrze i nie protestowała kiedy mamusia z tatusiem oznajmili "córuś lecimy do Hurghady" na to opalona bohaterka "huuuuuuuuuuuuuuuura", może popastwimy się nad innym boheterem jakiegoś zdjęcia. Mam fotkę panny młodej w bielźnie, pasuje? Moderatorów prosze o wyrozumiałość, lekko wczorajszy jestem i mam wystarczająco punktów karntch. Ma ktoś jakies warsztaty aby punkty zbić hehe pozdrawiam wszystkich forumowiczów

Dopiero zaczyna

Domyślnie

dopiero zaczynam i raczej unikam obróbki fotek, co nie znaczy za mam udawac ślepego i klaskać gdy ktoś niepoprawnie obrobi zdjęcie...
    Moze jak troche popracuje w PS to tez zaczne stosować rożne zabiegi by foto wygladało nienaturalnie, popieram BERITH1

Strona 14 z 18 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów