Pokaż wyniki od 1 do 10 z 66

Wątek: 1D mk IIn czy 1D mk III ????

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie

Może zmierzajmy do końca zamiast roztrząsać wyższość 1DMkIIN nad 1DMkIII i odwrotnie bo jak widać co użytkownik to opinia, autor wątku zapytał czy do reporterki lepiej kupić 1DMkIIN za 2500zł czy 1DMkIII za 4000zł więcej, moim zdaniem 1DMkIIN za 2500zł, a resztę kasy przeznaczyć na szkła lub szkło i flash. Poza tym skoro 1DMkIII jest takim dobrym modelem to dlaczego Canon odciął się od niego modelem 1DMkIV zamiast zgodnie z tradycją przedstawić model 1DMkIIIN??? Moim zdaniem różnica między 1DMkIIN, a 1DMkIII nie jest warta 4000zł i tyle.

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez photolo Zobacz posta
    Poza tym skoro 1DMkIII jest takim dobrym modelem to dlaczego Canon odciął się od niego modelem 1DMkIV zamiast zgodnie z tradycją przedstawić model 1DMkIIIN???
    Jaką tradycją? Wiesz dlaczego było 1D2N ? Tylko dlatego, że zaraz po releasie zwykłej wersji okazało się, że wszyscy mają duże wyświetlacze LCD. A mając na uwadze reporterów i okres 3 letniego releasu, to stwierdzili, że po prostu to zmienią i już.

Jakoś przy 1DmkI nie było N. Przy Dsach też nie. Skąd Ty te wnioski bierzesz to ja nie wiem.

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Jaką tradycją? Wiesz dlaczego było 1D2N ? Tylko dlatego, że zaraz po releasie zwykłej wersji okazało się, że wszyscy mają duże wyświetlacze LCD. A mając na uwadze reporterów i okres 3 letniego releasu, to stwierdzili, że po prostu to zmienią i już.

Jakoś przy 1DmkI nie było N. Przy Dsach też nie. Skąd Ty te wnioski bierzesz to ja nie wiem.
    Jasne, a możesz mi pokazać Canon'a 1D czy 1Ds z oznaczeniem MkI? - chyba, że se jedną rzymską jedynkę wydrapiesz z MkII - znawca się znalazł ))

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez photolo Zobacz posta
    Jasne, a możesz mi pokazać Canon'a 1D czy 1Ds z oznaczeniem MkI? - chyba, że se jedną rzymską jedynkę wydrapiesz z MkII - znawca się znalazł ))
    Jakby nie patrzeć, to wszyscy wiedzą o co chodzi, a ty na siłę szukasz problemu.

Uprawnienia umieszczania postów