Cytat Zamieszczone przez xsardas Zobacz posta
Widać, że forum nie czytasz. Poczytaj a zrozumiesz.

Co do uszczelnień to wsadź pod bieżącą wodę marka 2 i marka 3
Tak, tylko, że jest to li tylko i wyłącznie dobra wola serwisu, a nie wymóg gwarancyjny, nie są do tego zobligowani co najwyżej sponsorowani przez Canon'a co by smrodu nie było, że migawki strzelają szybciej niż powinny... wystarczy spojrzeć jaką osłonę producenta dostał 1DMkIII (darmowa wymiana lustra AF'a, gwarancja przedłużalna na dwa lata itp. itd.) żeby zrozumieć, że nie do końca wyszedł im ten model... Zresztą... proponuję spojrzeć w prasę: http://www.fotopolis.pl/index.php?se...+III&x=14&y=11
O 1DMkIIN jakoś tak nie pisali... Nie deprecjonuję całkowicie 1DMkIII, ale wracając do rozterek autora tego wątku bo przecież o to de facto tu chodzi, gdybym miał do wyboru nie zajeżdżonego 1DMkIIN za 2500zł i nawet prawie nowego 1DMkIII za 4000zł więcej i gdyby przeznaczeniem sprzętu była reporterka bez wahania wybrałbym 1DMkIIN. A co do uszczelnień... sorry, ale mój 1DMkII przeżyl niejedną burzę i zero stresu, 1DMkIII mialem tylko miesiąc i odsprzedałem go ze stratą 2000zł więc może dlatego mam awersję do tego modelu Pozdrawiam, photolo.