Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 75

Wątek: W co inwestować ?

Początki nałogu Awatar retter
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bushi Zobacz posta
    Inwestować w siebie.

Bo po co komuś 5D, 5 L-ek, studio itd skoro nie potrafi zdjęć robić.
    Ale to chyba normalne, że nie kupuję sie aby cos leżało tylko po to by z głową używać.

Tylko inwestowanie w siebie na warsztatach które są z reguły płatne i nie jednokrotnie drogie nic nie da jak sie nie ma czym cykać.

Najpierw minumum potem w siebie

pozdrawiam

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Inwestowanie pieniędzy ma na celu ich pomnożenie. Można więc inwestować w sprzęt foto o ile przynosi on dochód a jeśli jest to tylko hobby to nie jest to inwestowanie tylko wydawanie pieniędzy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez retter Zobacz posta
    Ale to chyba normalne, że nie kupuję sie aby cos leżało tylko po to by z głową używać.

Tylko inwestowanie w siebie na warsztatach które są z reguły płatne i nie jednokrotnie drogie nic nie da jak sie nie ma czym cykać.

Najpierw minumum potem w siebie

pozdrawiam
    No tak ale znam takich co najpierw kupili 5D a potem mi się pyta jakie obiektywy ma kupić bo on chce robić śluby a o fotografowaniu ma prawie zerowe pojęcie.

Początki nałogu Awatar retter
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bushi Zobacz posta
    No tak ale znam takich co najpierw kupili 5D a potem mi się pyta jakie obiektywy ma kupić bo on chce robić śluby a o fotografowaniu ma prawie zerowe pojęcie.
    I to jest ten biznes polegający tylko na pomnażanie pieniędzy.
    Wtedy nie obiektyw a książki !!!

pozdrawiam

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

No i zainwestowałem czy jak kto woli wydałem pieniądze Ostatecznie poszedłem na kompromis 5DII + 85 1.8. Teraz dopiero widzę w porównaniu do mojej 10-tki postęp w kwestii szumów matrycy. Ta puszka mniej szumi na 6400 niż 10-tk na 800 Naprawdę robi wrażenie. I oczywiści FF. Jak podpiąłem 17-40 to aż mnie zamurowało. Ciasne wnętrza, a co to takiego ?

Pozdrawiam

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Witaj wśród użytkowników którzy zdjęli klapy z oczu czyt. przeszli z cropa na FF Użytkownicy cropów niech się nie obrażają ale czymże innym jak nie klapkami na oczach jest crop? Wiem bo mam też cropa

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek_PC Zobacz posta
    Witaj wśród użytkowników którzy zdjęli klapy z oczu czyt. przeszli z cropa na FF Użytkownicy cropów niech się nie obrażają ale czymże innym jak nie klapkami na oczach jest crop? Wiem bo mam też cropa
    klapki na oczach jak ktoś ma to mu i jedynka mark IV wersja studyjna z kompletem najjaśniejszych stałek z serii L nie pomoże.:-D

kolegom życzę satysfakcji z posiadanych sprzętów, a sobie pozwolę nie czuć się "jakiś okrojony".

Pozdrawiam.
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Ty nie jesteś okrojony tylko pole widzenia masz okrojone kiedy patrzysz przez wizjer Czułem że się będą obruszać, jak dzieci

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez az3rrox Zobacz posta
    wyluzuj...
    ależ my się nie napinamy, ot grzecznościowa wymiana zdań na temat okrojenia, więc nie ma z czego się luzować ;-)
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

No to motyla noga jestem niewidomy. Zawężony obraz i jeszcze wada wzroku. Ktoś podrzuci białą laskę

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów