Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 75

Wątek: W co inwestować ?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie W co inwestować ?

Pytanie stare jak świat, ale każdy prędzej czy później staje przed takim dylematem. Czy lepiej zmienić starą cropową puszkę 10D na nową "piątkę", czy może jednak darować sobie puszkę a lepiej kupić dwie eLki i robić tym co się ma ? A może iść na kompromis kupując 7D i jedną eLkę ? Niewątpliwie inwestowanie w takie szkła jest opłacalne z ekonomicznego punktu widzenia czego nie można powiedzieć o jakimkolwiek body. Z drugiej jednak strony pewne ograniczenia techniczne (szumy, prędkość działania, wielkość LCD) zaczynaj tworzyć pewien dyskomfort podczas pracy. W co więc inwestować ?

Coś już napisał

Domyślnie

Ciekawe co Ci napisza ludziska z forum bo mam tez podobny dylemat
    pozdrowienia
    Pozdrowienia
    -------------------
    CANON i szkielka

Uzależniony

Domyślnie

jesłi inwestycja to tylko w Forex. a Zakup puchy.... to jak zakup młotka. ot narzędzie, nic więcej. i tak sie zuzyje i kupisz nowy młotek. ważne aby miećza co i tu wracamy do inwestycji w Forex

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Szkła, bo uśpisz swoją czujność i łatwiej sobie wytłumaczyć celowośc inwestycji rzędu 10 KPLN. Potem, zakup nowej puchy przychodzi duuuuzo łatwiej
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Chyba sam najlepiej wiesz czy w zarabianiu kasy bardziej przeszkadzają Ci niedostatki starej puszki czy szklarni. Skąd mają to wiedzieć forumowicze skoro nawet nie napisałeś co posiadasz.
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Canion Zobacz posta
    (jesłi inwestycja to tylko w Forex...)
    He, he... Na tym forum rozmawiamy o fotografii. Może na money.pl ktoś zainteresuje się forexem.

Początki nałogu Awatar Bogdan56_Ch
    Miasto
    Chrzanów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
    Pytanie stare jak świat, ale każdy prędzej czy później staje przed takim dylematem. Czy lepiej zmienić starą cropową puszkę 10D na nową "piątkę", czy może jednak darować sobie puszkę a lepiej kupić dwie eLki i robić tym co się ma ? A może iść na kompromis kupując 7D i jedną eLkę ? Niewątpliwie inwestowanie w takie szkła jest opłacalne z ekonomicznego punktu widzenia czego nie można powiedzieć o jakimkolwiek body. Z drugiej jednak strony pewne ograniczenia techniczne (szumy, prędkość działania, wielkość LCD) zaczynaj tworzyć pewien dyskomfort podczas pracy. W co więc inwestować ?
    Raczej inwestowć w szkiełka pod pełną klatkę. Puszke mozna zawsze dokupić w późniejszym czasie a szkło masz na całe życie. Przykładem niech będzie moje C 70-210, fakt że nie Lka ale ma już ponad 20 lat i pracuje nienagannie bez napraw i czyszczenia

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bogdan56_Ch Zobacz posta
    Raczej inwestowć w szkiełka pod pełną klatkę. Puszke mozna zawsze dokupić w późniejszym czasie a szkło masz na całe życie. Przykładem niech będzie moje C 70-210, fakt że nie Lka ale ma już ponad 20 lat i pracuje nienagannie bez napraw i czyszczenia
    Też raczej skłaniam się ku koncepcji budowania dobrej szklarni. Ale sprawa wciąż nie jest przesądzona a czas mnie nie goni dlatego interesują mnie także opinie innych.

Początki nałogu
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
    Też raczej skłaniam się ku koncepcji budowania dobrej szklarni. Ale sprawa wciąż nie jest przesądzona a czas mnie nie goni dlatego interesują mnie także opinie innych.
    Ja waliłbym w szklarnie

potem jak ktos napisał wyżej-body przyjdzie dużo łatwiej

a jakie lki chcesz kupic do tego 10d?
    / 6d / C15mm Fisheye / C17-40 / C50 1.8 STM / C135 2.0 / Fujifilm x100s / 430EX II / 2x YN685 / Voigtlander Bessa R4a + 21mm f4 + 35mm f2.5
    http://adamlakomy.pl - PORTFOLIO
    http://photoskateboarding.blogspot.com - skate portfolio

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

wszystko zalezy od tego, ile kasy mozesz/chcesz wydac. nazwanie 10D leciwym to dosc lagodne okreslenie i nie wiem czy nie wolal bym zmienic body, a dopiero potem ladowac w optyke

Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów