No widisz, Ty rbucz podchodzisz to tego inaczej. Autor wątku też podchodzi to tego inaczej. Ale szpanowanie L i starszą 5 to głupota, autor tylko chce, a zdjęcie to się przy okazji zrobi.
No widisz, Ty rbucz podchodzisz to tego inaczej. Autor wątku też podchodzi to tego inaczej. Ale szpanowanie L i starszą 5 to głupota, autor tylko chce, a zdjęcie to się przy okazji zrobi.
50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622
To może lepiej sprzedać aparat i zająć się czymś co naprawdę interesuje. Kupisz pierwszą stałke i co dalej. Może nie przypasuje ci ogniskowa i sprzęt będzie leżał a następny post jaki zobaczymy na forum znajdzie się w dziale sprzedam. Canon 5d+ jakieś L
daj sobie spokuj człowieku
często robisz to przed lustrem?
mam gtr r33 750hp nie f1, czy ktoś tu mówił o autach w ruchu
szpan to chyba tylko pl bo tu to norma
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
daj sobie spokój człowieku
często robisz to przed lustrem?
mam gtr r33 750hp nie f1, czy ktoś tu mówił o autach w ruchu
szpan to chyba tylko pl bo tu to norma
Ostatnio edytowane przez babaraba ; 15-08-2010 o 18:39 Powód: Automerged Doublepost
Codziennie rano, ale nie przed lustrem, tylko patrząc na katalog reklamowy z eLkami Canona. Później idę na budowę gdzie jedyne co potrafię powiedzieć w "naszym" języku to "ok ok kur*, jes ser", a wieczorem na zlewozmywak. I tak ciulam na te eLeczki, żeby być na poziomie, bo u nas taki wymóg.
A w wolne niedziele siadam przed komputerem i piszę o tym jak mnie na wszystko stać, i że będę gość i może ktoś w końcu na ulicy nie pomyśli, że słoma z butów mi wystaje, bo przecież wszystko mam w normie.
Miłej niedzieli, nie zasiedź się długo, bo rano do roboty trzeba iść.