Zdjęcie bardzo dobre
PS: Ja też lubię konkurencję, miałem nawet kupić D70s ale na Canona przemówił niższy pozom szumów, na wyższych czułościach których używam bardziej często niż rzadko![]()
Zdjęcie bardzo dobre
PS: Ja też lubię konkurencję, miałem nawet kupić D70s ale na Canona przemówił niższy pozom szumów, na wyższych czułościach których używam bardziej często niż rzadko![]()
Canon EOS 20D/bg-e2/Nikon DK-21M, Tamron 28-75/2.8, Canon EF 50/1.8, Canon EF 70-200/4 L, Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6, Canon Speedlite 430EX, Sandisk Extreme III 2gb and 1gb, Kenko Teleplus 300 Pro DG 1.4x
Adrian, dla mnie rzecz typu 20D jest już poza zasięgiem finansowym.
Gdybym tu powiedział na co planuję się przesiąść ze swojego S2, to połowa tutaj krzyżem ze zgrozy by padła))
Jesteś blisko
W zasadzie byłem na niego zdecydowany już, ale przyjrzałem się dokładniej Olympusowi E-500 i nad nim się zastanawiam. W dobrej cenie można dostać z dwoma szkłami, które w pełni zaspokajają moje potrzeby.
W zeszłym tygodniu miałem przyjemność być na koncercie Huntera w warszawskiej Stodole. Przedstawiam 3 wybrane zdjęcia, które wg mnie wyszły najlepiej ze wszystkich zrobionych tam przeze mnie. Niestety, S2 nie daje rady w takich warunkach i ciężko o zrobienie nim dobrego zdjęcia podczas koncertu.
1)
2)
3)
2 się można wystraszyć. Wygląda jak mim z rynku![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Szczerze ? Każda jedna z tych jest lepsza od kazdej którą pokazałeś w battle oczywiście IMHO. A 1ka szczególnie mi pasi
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Kami, ależ to świetna wiadomość, dzięki![]()
Tak, mi osobiście jedynka też bardzo się podoba, tak nieskromnie mówiąc![]()
Zgadzam się w całej rozciagłości z kamil74. Chyba dawałes fory Fotografowi na baatle.... że nie wzuciłeś któregoś z w/w.
Co do 1-ki to chyba jedno z Twoich najlepszych zdjęć jakie oglądałem.
Bardzo mi się podoba także szum na fotce nr 3, przypomina analogowe ziarno.
Czy to wynik obróbki, czy po prostu S2IS tak ma?