A wiesz, że chętnie bym pojechał?Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Gdyby nie kilka niesprzyjających takiej wyprawie czynników :/
A wiesz, że chętnie bym pojechał?Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Gdyby nie kilka niesprzyjających takiej wyprawie czynników :/
że niezależnie od jakośći i intencji lepiej się powstrzymać przed publikacją zdjęć dzieci, a zwłaszcza zupełnych maluchów. Miłość często zmienia widzenie pociechy, a my tu jednak dosyć ostro to widzimy (ogólnie nie tylko u Ciebie), a głupio krytykować.Zamieszczone przez Eddie
się wie, w kupie bezpieczniejZamieszczone przez Tomasz Glinski
![]()
Coś w tym w sumie jest, na pewno.Zamieszczone przez Kubaman
Z drugiej strony, jeśli o forum takie jak to chodzi, wydaje mi się, że tutaj po to ludzie wrzucają zdjęcia, by nie tylko się pochwalić, ale też usłyszeć kilka słów krytyki.
W kwestii zdjęcia mojej Ewki mogę powiedzieć natomiast, że sam jestem świadom tego, co tam niewypaliło. Wydaje mi się jednak, że zdjęcie jest na tyle dobre, by móc odważyć się na przyjęcie kilku 'strzałów'![]()
I cieplej, tylko smrodku trochęZamieszczone przez Kubaman
![]()
o przepraszam, ja się myjęZamieszczone przez Eddie
![]()
druga fota podoba mi się, fajne światlo i kolorystyka
Canon 30D
Kubaman, a jesteś pewien pozostałej... kupy?![]()
Panowie, dzięki serdeczne za opinie i komentarze, zrywam się na urlop. W tym czasie nie będę miał możliwości zaglądania tutaj, ale postaram się popracować nad ciekawymi zdjęciami.
Pozdrawiam!
2 - bardzo fajne
1 - tlo zupelnie przypadkowe (jak to u ruchliwych dzieci) i miedzy innymi przez to zdjecie jest raczej albumowo-dokumentacyjne
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Kościół rewelka. takie jak lubię.
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
No i po urlopie. W trakcie zdjęć nie robiłem, ale wczoraj rzuciłem się z aparatem na róże, które oświetliłem blaskiem dwóch świec. Ze specjalną dedykacją dla mej lubej
Nie miales problemow ze takie oklapniete?![]()
...