eddie, spróbuj je lekko zdesaturować np.Zamieszczone przez bebop
OK, zobaczę dzisiaj jaki da to efekt i jutro, jeśli będzie to możliwe, się pochwalę (o ile będzie czymZamieszczone przez Tomasz Golinski
).
Prezentuję wyprostowany zamekMożecie się pastwić
Trochę zbytnio plackowaty moim zdaniem. Poza tym, jakimś szarpenem bym go pojechał. Jeśli bawiłeś się perspektywą na tym małym foto to spróbuj zacząć od perspektywy na zdjęciu oryginalnych rozmiarów.
Tomek, słuszna uwaga, tak w sumie. Perspektywę likwidowałem na rozmiarze 800x600 chyba, więc może rzeczywiście warto popracować na oryginale.
Sharpenem jechać próbowałem - zdjęcie zyskuje sporo na ostrości, aż nie wiem czy nie za dużo, za to pojawiają się również spore szumy na niebie.
Festyk, jest nad czym, jest, ale bardzo się cieszę, że widzisz to inaczej![]()
Dawno mnie tu nie było, znaczy w galerii.
Pierwsze zdjęcie zrobione na zasadzie "niunia pobawi się z mamusią, a tatuś upoluje ładny uśmieszek".
1.
2.
To z wczorajszego dnia. Zimno jak skurczybyk, wiało i ręce przymarzały do aparatu. Popełniłem takie coś i chciałbym wiedzieć do czego się to nadaje.
Oceniajcie, komentujcie, poratujcie dobrą radą, byleście kamieniami nie rzucali.
Pozdrawiam!
Drugie bardzo mi sie podoba. Dobre zdjęcie, zwałszcza biorąc pod uwgę warunki.
Pierwsze - hmm... podzielam standartowe zdanie Viteza.
A ja podzielam zdanie Kubamana. W końcu TWA-CB musi trzymać się razem
Ale serio: kościół bardzo mi się podoba. (Jedź z nami do Pragi, tam jest więcej takich)
A jak ono brzmi?Zamieszczone przez Kubaman