Zgadza sie, nawet myslalem nad tym i kombinowalem troche (choc wiele kombinowania tu nie ma). Balem sie jedynie, ze za bardzo bedzie to kombinowanie widac, wiec zostawilem oczy bez zmian.Zamieszczone przez kami74
Zgadza sie, nawet myslalem nad tym i kombinowalem troche (choc wiele kombinowania tu nie ma). Balem sie jedynie, ze za bardzo bedzie to kombinowanie widac, wiec zostawilem oczy bez zmian.Zamieszczone przez kami74
Ech... staralem sie nie przesadzic, zeby to nie wyszlo plasko i nadmiernie nienaturalnie. Mowisz, ze tak jak jest, to wciaz nie teges? Nie?Zamieszczone przez Vitez
A swoja droga, tacy koledzy "kanoniarze"... gora dwom czy trzem sie zajrzec chce do watku :/
ich tam wiecej zaglada ale kometowac sie nie chce...:-) leniuchy![]()
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
E... to ja Ci powiem, ze wcale zes ich nie wsparl, bo to jeszcze gorzej o nich swiadczyZamieszczone przez FOTOGRAF
![]()
Popełnione wczoraj, na warszawskiej Woli. Kościół prawosławny.
Ostatnio edytowane przez Eddie ; 11-04-2006 o 16:52
Mnie osobiscie zdjecia architektury zupelnie nie ruszajaZamieszczone przez Eddie
...ale to jest naprawde bardzo dobre! Podoba mi sie
![]()
Niezłe, szczególnie na plus to niekonwencjonalne ujęcie.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Gluty, a nie koledzy "kanoniarze" jesteście, ale pokażę Wam jeszcze to
I dziękuję kolegom, którym chciało się wypowiedzieć pod moim ostatnim zdjęciem
Ostatnio edytowane przez Eddie ; 11-04-2006 o 16:53
fajne niebo ale kościół za ciemny IMHO. należało dopalić nieco lampką lub może jeszcze lepiej wyciągnąć cienie w PS. W tej formie ciemna masa za bardzo przygniata mnie do ziemi gdy patrze na to zdjęcie.
P.S> no tak, a ty to sie udzielasz z komentarzami :>