Nie no ja Ci życzę najlepiej z całego serca:-) Ale jak masz tyle pieniedy to nie wiem co Cie powstrzymuje bo moim skromnym zdaniem zdjęcie są bardzo dobre:wink:Zamieszczone przez Eddie
Nie no ja Ci życzę najlepiej z całego serca:-) Ale jak masz tyle pieniedy to nie wiem co Cie powstrzymuje bo moim skromnym zdaniem zdjęcie są bardzo dobre:wink:Zamieszczone przez Eddie
W takim razie dzieki Ci serdeczneNiestety, kasy az tyle nie ma, wiec i tak jeszcze trzeba poczekac. Przez ten czas bede sie uczyl i doskonalil na swoim S2
![]()
Witaj Eddie. Portrety mi się podobają :-D Fajnie skadrowane i wcale nie uważam, aby były zbyt ciemne. Jedyne co bym zmienił, to zmniejszył nasycenie tej sepii.Zamieszczone przez Eddie
Pozdrawiam,
J.
Czesc, Jurek! Serdeczne dziekiNasycenie przetestuje w domu, natomiast wrzuce te zdjecia rowniez w kolorze (jutro albo pojutrze), wg mnie wygladaja jeszcze lepiej
![]()
Mi sie to siedzace podoba bardziej no ale ja w portretach jestem zielony jak fałszywe 100PLN
Tomasz, początkowo, gdy najpierw napatrzyłem się na pierwszą wersję tego zdjęcia, byłem dokładnie tego samego zdania. Potem jednak zacząłem doceniać wersję kolor, aż w końcu zaczynam się zastanawiać czy nie podoba mi się bardziej - w każdym razie obydwie bardzo lubię.
Tutaj natomiast cieszę się, że jedna z wersji podoba się na pewno![]()
Routlaw - obejrzałem Twoje zdjęcia na, masz bardzo ciekawe folio. Zdradzisz tajemnicę fotografowania kropel? Zupełnie nie mam pomysłu na uchwycenie tego.
Ostatnio edytowane przez Eddie ; 16-11-2005 o 16:11
Dzięki serdeczne za dotychczasowe komentarze i oceny!![]()