Pokaż wyniki od 1 do 10 z 51

Wątek: wakacje sponsorowane

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Nie mam pojęcia jaki był cel, ale nie sądze aby chodziło o zrobienie zdjęć do foldera reklamowego. I chwała za to. Idę o zakład, że prędzej te zdjęcia (pomijam te z onetu, mówie o całym projekcie) za kilka lat będą bardziej docenione niż takie robione pod reklamę.

Poza tym, sorry ale dla mnie dokładnie taka jest Polska. Pokazał jak najbardziej prawdziwe jej oblicze.
    hmm, nie chcialbym wnikac w sprawy osobiste, ale mozna na Polske patrzec z roznych stron, zaleznie od doswiadczen, miejsca zycia i otoczenia w jakim sie z roznych przyczyn musi/musialo przebywac.

Podobnie jak mozna USA pokazac jako wielki kanion, route 66, drapacze chmur, centra naukowe, silicon valley itd.. a mozna pokazac slumsy na przedmiesciach, do tego zrobic na przeterminowanym filmie i pokazac ze USA to kraj trzeciego swiata.
    jezeli ministerstwo mialo jakiś cel w tym, zeby pokazac ze w Polsce jest źle i ze jestesmy tacy jak opisalem w poprzednim poście to ok.
    ja jednak wole patrzec z optymistycznej strony i wolalbym pokazac polske jako kraj przemyslu, rolnictwa (nie mylic z wiesniactwa), kraj z górami i z morzem (znowu - nie chodzi mi o stragany jak z odpustu, skarpetki do sandałów), nowoczesna architektura (gdzieniegdzie).

Ja tych zdjec za kilka lat nie docenie, bo pokazuja Polske tylko z jednej, gorszej strony. Nie sa obiektywne. Nie sa atrakcyjne wizualnie. Nie wiem jaki byl ich sens.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    allxages: do Twojego ostatniego postu jeszcze dodam. Juz 1000 razy bylo porownanie: zeby powiedziec ze muzyka dody mi sie nie podoba nie musze miec glosu jak Steczkowska.
    Ostatnio edytowane przez Loome ; 13-08-2010 o 11:26 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów