Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
Czyli co, ktoś z Onetu zakradł się w nocy, ściągnął mu wszystko z karty pamięci i następnie wybrał najgorsze gnioty i jeszcze skompresował tak żeby wyglądały jak najgorzej? ;-)
Wiesz, ja to bym się coś takie wstydził znajomym pokazać a co dopiero w jakikolwiek sposób upubliczniać :-)
Skoro to było za pieniądze publiczne to może po prostu weszli na stronę ministerstwa czy gdzieś i sobie wybrali co chcieli i zrobili co chcieli. Nie wiem. Mnie to powiewa prawdę mówiąc

hmm foty na blogu sa lepsze, ale ogladajac je w zyciu bym nie przyjechal do polski. chyba nie tedy droga, nie po to ministerstwo wydalo kase zeby czlowiek zza granicy ktory przypadkiem trafi na jego zdjecia zniechecil się do przyjazdu. byc moze chcial uniknac pocztówkowych zdjec, ale po prostu nie rozumiem - jaki był cel ministerstwa w sponsorowaniu tych podrozy i zdjec? co osiagnelo przez to, ze polska zostala pokazana jako kraj albo dziwolągów, albo ludzi bez gustu (vide nienajszczuplejsza dziewczyna w mini i kabaretkach) albo jakby zatrzymał sie na poczatku lat 90 w rozwoju..
Nie mam pojęcia jaki był cel, ale nie sądze aby chodziło o zrobienie zdjęć do foldera reklamowego. I chwała za to. Idę o zakład, że prędzej te zdjęcia (pomijam te z onetu, mówie o całym projekcie) za kilka lat będą bardziej docenione niż takie robione pod reklamę.

Poza tym, sorry ale dla mnie dokładnie taka jest Polska. Pokazał jak najbardziej prawdziwe jej oblicze.