Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 51

Wątek: wakacje sponsorowane

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar sprocket73
    Miasto
    Jaworzno

Domyślnie

Co sądzicie o zdjęciu nr 5.
    Bo ja jak go zobaczyłem, to aż mnie zamurowało i ogromnie trudno przyszło mi przejść dalej.
    Czy ktoś z Was miał podobnie?
    SPROCKET
    80D | C10-22 | C15-85 | C24 stm | C60 macro | C70-300 is II| 3 x CPL Marumi
    Moja wycieczkowa galeria

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jotewu Zobacz posta
    świetnie oddają klimat lata nad polskim morzem (...) Widać, że autor potrafi dobrze obserwować rzeczywistość. Nie są to zwyczajne zdjęcia strzelone komórką.
    Cytat Zamieszczone przez Elandril Zobacz posta
    Facet świetnie pokazuje jak bardzo nam słoma z butów wychodzi, jak bardzo topimy się w kiczu oraz nasza rzeczywistość jest dość absurdalna.
    "Im gorzej, tym lepiej..."

Może pora, żebym zaczął starać się o pracę w Wybiórczej... :rolleyes:

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

No dobra, to niech micles go wypunktuje teraz

Bywalec
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Ziutkowe fotognioty? Lepsze zdjęcia ktoś komórką zrobił? Miliony Polaków mają takie zdjęcia w swoich albumach? O czym Wy piszecie? Chyba inne zdjęcia oglądamy. Facet świetnie pokazuje jak bardzo nam słoma z butów wychodzi, jak bardzo topimy się w kiczu oraz nasza rzeczywistość jest dość absurdalna.

Oczywiście nie są to najlepsze zdjęcia z tego projektu, które powędrują do albumu (podejrzewam, że jedno lub dwa z tego setu tam trafią). Cała reszta (moim zdaniem świetna) jest na stronie autora. Poza tym ministerstwo płaci za cały projekt, a nie tylko za zdjęcia nad morskie (które wg Was mogą nie należeć do najlepszych).

Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cała reszta (moim zdaniem świetna) jest na stronie autora.
    Nie patrzyłem na stronę autora, odnoszę się do zdjęć podanych w linku w pierwszym poście.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

O czym Wy piszecie? Chyba inne zdjęcia oglądamy. Facet świetnie pokazuje jak bardzo nam słoma z butów wychodzi, jak bardzo topimy się w kiczu oraz nasza rzeczywistość jest dość absurdalna.
    Cytat Zamieszczone przez jotewu Zobacz posta
    Podobają mi sie te zdjęcia, nie są "wysilone" na artyzm, ale świetnie oddają klimat lata nad polskim morzem, super są kontrasty np. zdjęcie 13, a indianin na tle telebimu to podsumowanie kiczu, który panuje na polskim wybrzeżu ("kuchnia polska" wymiata). Widać, że autor potrafi dobrze obserwować rzeczywistość. Nie są to zwyczajne zdjęcia strzelone komórką.
    Nie sądziłem, że aż taki prorok jestem :-D

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    {...}
    Zdjęcia w linku wyglądają na specjalnie wybrane tak, żeby było maksymalnie źle.
    Jakby "artysta" chciał przekazać myśl: "taka jest nasza rzeczywistość - szara, tłoczna, bez twarzy".

Teraz łatwiej w tym odnaleźć sztukę, prawda? :rolleyes: Bądź co bądź, LAUREAT przez wielkie "Lał"
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Ta dziewczyna na falochronie od d.. strony mnie zabiła. Ahtyzm do kwadratu, ucięci, niedoświetleni i poruszeni facet z babą na tle prześwietlonego ekranu z resztą też :-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Domyślnie

Dobra, ale patrząc na stronę tego fotografa to jednak robi BARDZO DOBRE zdjęcia i np. te z projektu o Polsce są świetne (te na stronie). Więc to nie jest tak, że zrobił 2 zdjęcia w życiu na miano WPP itd.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Dobra, ale patrząc na stronę tego fotografa to jednak robi BARDZO DOBRE zdjęcia i np. te z projektu o Polsce są świetne (te na stronie). Więc to nie jest tak, że zrobił 2 zdjęcia w życiu na miano WPP itd.
    Też właśnie zajrzałem... Może bez WOW, ale jest kilka(naście) dobrych...
    Mimo wszystko rozmawiamy chyba w kontekście zdjęć z nad morza i ich zestawieniem ze zdaniem
    Tomasz Wiech (ur. 1979 r.) jest fotoreporterem, od 2004 do 2010 r. pracował dla "Gazety Wyborczej". Jego cykle fotograficzne dokumentują zmiany w Europie Wschodniej. Laureat m.in. Grand Press Photo (2006) i World Press Photo (2009).

Zdjęcia sa częścią projektu fotograficznego o Polsce, przygotowywanego dzięki stypendium Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego.

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Czy mogę prosić o adres do strony, bo mi g-gle nie działa
    http://www.tomaszwiech.com/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaitsev Zobacz posta
    Też właśnie zajrzałem... Może bez WOW, ale jest kilka(naście) dobrych...
    No tak, ale patrząc na poziom na forum to jego zdjęcia robią na mnie WOW i biją 99% pokazywanych tutaj. Ale to też kwestia "co kto lubi".

Cytat Zamieszczone przez zaitsev Zobacz posta
    Mimo wszystko rozmawiamy chyba w kontekście zdjęć z nad morza i ich zestawieniem ze zdaniem
    Tylko, że to wszystko dziwnie dla mnie wygląda. Zdjęcia zabójczo zajechane kompresją, wybrane też jakby specjalnie żeby jak najgorzej. I ten tekst pod zdjęciami też wygląda jakby specjalnie był. Nie wiem, może ktoś go z onetu po prostu nie lubi?

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów