Co sądzicie o zdjęciu nr 5.
Bo ja jak go zobaczyłem, to aż mnie zamurowało i ogromnie trudno przyszło mi przejść dalej.
Czy ktoś z Was miał podobnie?
Co sądzicie o zdjęciu nr 5.
Bo ja jak go zobaczyłem, to aż mnie zamurowało i ogromnie trudno przyszło mi przejść dalej.
Czy ktoś z Was miał podobnie?
SPROCKET
80D | C10-22 | C15-85 | C24 stm | C60 macro | C70-300 is II| 3 x CPL Marumi
Moja wycieczkowa galeria
Ziutkowe fotognioty? Lepsze zdjęcia ktoś komórką zrobił? Miliony Polaków mają takie zdjęcia w swoich albumach? O czym Wy piszecie? Chyba inne zdjęcia oglądamy. Facet świetnie pokazuje jak bardzo nam słoma z butów wychodzi, jak bardzo topimy się w kiczu oraz nasza rzeczywistość jest dość absurdalna.
Oczywiście nie są to najlepsze zdjęcia z tego projektu, które powędrują do albumu (podejrzewam, że jedno lub dwa z tego setu tam trafią). Cała reszta (moim zdaniem świetna) jest na stronie autora. Poza tym ministerstwo płaci za cały projekt, a nie tylko za zdjęcia nad morskie (które wg Was mogą nie należeć do najlepszych).
Pozdrawiam
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Ta dziewczyna na falochronie od d.. strony mnie zabiła. Ahtyzm do kwadratu, ucięci, niedoświetleni i poruszeni facet z babą na tle prześwietlonego ekranu z resztą też :-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Dobra, ale patrząc na stronę tego fotografa to jednak robi BARDZO DOBRE zdjęcia i np. te z projektu o Polsce są świetne (te na stronie). Więc to nie jest tak, że zrobił 2 zdjęcia w życiu na miano WPP itd.
Też właśnie zajrzałem... Może bez WOW, ale jest kilka(naście) dobrych...
Mimo wszystko rozmawiamy chyba w kontekście zdjęć z nad morza i ich zestawieniem ze zdaniem
Tomasz Wiech (ur. 1979 r.) jest fotoreporterem, od 2004 do 2010 r. pracował dla "Gazety Wyborczej". Jego cykle fotograficzne dokumentują zmiany w Europie Wschodniej. Laureat m.in. Grand Press Photo (2006) i World Press Photo (2009).
Zdjęcia sa częścią projektu fotograficznego o Polsce, przygotowywanego dzięki stypendium Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego.
http://www.tomaszwiech.com/
No tak, ale patrząc na poziom na forum to jego zdjęcia robią na mnie WOW i biją 99% pokazywanych tutaj. Ale to też kwestia "co kto lubi".
Tylko, że to wszystko dziwnie dla mnie wygląda. Zdjęcia zabójczo zajechane kompresją, wybrane też jakby specjalnie żeby jak najgorzej. I ten tekst pod zdjęciami też wygląda jakby specjalnie był. Nie wiem, może ktoś go z onetu po prostu nie lubi?