Mylic sie - rzecz ludzkaZamieszczone przez MarekC
.
Mylic sie - rzecz ludzkaZamieszczone przez MarekC
.
Nie to miałem na myśli... bywasz zbyt pewny siebie, swoich planów i tego co już uczyniłeś... w kwestii bezpieczeństwa to błąd największy ;-)
Pozdrawiam
Marek
Gdybym byl zbyt pewny siebie to bym chodzil nie tam gdzie trzeba nie o tej godzinie co trzeba
A tymczasem to jak widac z innych watkow - komunikacja podmiejska ZTM czy pociagami pospiesznymi PKP "boje sie" jezdzic z torba pelna sprzetu.
Znowu nie w tym rzecz :-) Pisałeś o braku wpływu treści stopek na zainteresowanie złodziei. Motywowałeś tym, że nikt nie podaje personaliów, adresów, itd... jednak zapomniałeś o pewnym szczególe, który pokazałem Ci ;-) I tu jest clue, by czuć się bezpiecznym - nalezy pamiętać o szczegółach, często pozornie błachych, czy tym co opublikowalismy w necie.... padło na Ciebie, tylko dlatego, że uparcie twierdziłeś, ze nie publikowałeś swego adresu. Ale w sieci jest kupa fotek z komentarzami typu "mój domek" gdzie widać numer domu, ulicę.. Gdzieś nawet widzoałem źle wykardowaną fotkę w której głównym motywem była całująca się para, a w tle ktoś chował coś pod wycieraczką mieszkania. Numer oczywiście był wyraźny... tak więc Vitez nic osobistego, tylko mała dygresja..Zamieszczone przez Vitez
Pozdrawiam
Marek
mówisz, że aż tak źle?? wychodzi na to, że zło czai się wszędzie...Zamieszczone przez Vitez
![]()
Zamieszczone przez MarekC
I tu sie pomyliles. Bo wcale nie "uparcie" . Spojrzyj wstecz na ten watek - po prostu stwierdzilem ze nie podawalem adresu w serwisie... stwierdzilem to RAZ a nie UPARCIE.
Gdy udowodniles ze jednak podalem adres to sie przyznalem do pomylki i tyle.
Nigdzie w tym uporu nie bylo, tylko ty cos z dziwnym uporem niepotrzebnie probujesz udowodnic.
I za cholere nie wiem co.
Zamieszczone przez Vitez
ten typ tak ma![]()
![]()
![]()
ja też nie wiem o co chodzi Tobie...Zamieszczone przez Vitez
dla mnie EOT
Pozdrawiam
Marek
mozesz sprecyzować jaki typ ?? ;-)Zamieszczone przez marcingreen
Pozdrawiam
Marek