Strona 30 z 36 PierwszyPierwszy ... 202829303132 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 352

Wątek: PHOTOSZOPIN' by BLYSKOTLIWIE.PL

Domyślnie

wrzuć dla ciekawości
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Bywalec
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aro70 Zobacz posta
    Josoby posiadajace Nikona pojechaly na warsztaty i sie przekonaly, ze lepiej jednak zmienic sprzet na Canona, bo niestety ale cala obrobka wg warsztatow slabo wyciaga kolory z N...
    Jeśli to możliwe proszę któregoś z Panów "Błyskotliwych" o ustosunkowanie się do tej wypowiedzi.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Ciężko się zgodzić i niezgodzić żeby nie być posądzonym o selfmarketing
    Nasza obróbka zakłada jak najbardziej dowolne i różnorodne podejście do pliku. Uczymy nie tyle celu co drogi - spojrzcie na zdjęcia michała sokołowskiego, panka, yerzu (on pracuje na nikonach ale jest tu na forum i wrzuca zdjęcia ślubne), antka łoskota - oni są po warsztatach a ich zdjęcia mają swoja stylistykę - łączy ich jedno, widać mocne skupienie na tonalch i barwach - cała reszta to wypadkowa widzenia, poczucia estetyki i stylu.
    Sebastian Małachowski

Uzależniony
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

Domyślnie

pank nie pracuje na nikonie wiem bo bardzo dobrze Go znam. Pozdrawiam Pank. Ale znam jednego takiego co pracuje na Nikonie i radzi sobie bardzo dobrze choć spędza szesnaście razy dłużej nad plikiem niźli canonowiec chyba...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez manfred1 Zobacz posta
    pank nie pracuje na nikonie wiem bo bardzo dobrze Go znam. Pozdrawiam Pank. Ale znam jednego takiego co pracuje na Nikonie i radzi sobie bardzo dobrze choć spędza szesnaście razy dłużej nad plikiem niźli canonowiec chyba...
    Chcecie warsztatów dla nikona jest taki gość i gościówa z Krakowa właśnie teraz w ich programie jest kilka pkt. dotyczących pracy na Nikonie. Sorry że to wtrąciłem jeśli złamałem dobry smak proszę to usunąć.
    Ostatnio edytowane przez manfred1 ; 07-11-2010 o 08:09 Powód: Automerged Doublepost
    Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Domyślnie

Nie demonizujmy nikona - matryca jest inna ale na blyskotliwych nie raz obrabialem z niego pliki i problemu nie bylo.
    Sebastian Małachowski

Domyślnie

http://szymonolma.fotolog.pl/2096553,link.html

Materiał w całości wykonany nikonem, obróbka 150 zdjęć zajęła mi 12 godzin.

Pozdrawiam

Początki nałogu
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

i chcecie powiedziec, że Ci wszystcy ludzie muszą być tak anemicznie bladzi? i to jest właśnie ta sztuka? aha.....to ja za 1500 zł dziękuję
    -C

EOS R5+kilka szkiełek Canona

Domyślnie

powiedziałem A mowie i B
    http://tnij.org/ixkz

kurcze jestem tak leniwy, ze chyba zostane przy robieniu gniotów...
    ochajtajsie

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chrislab Zobacz posta
    i chcecie powiedziec, że Ci wszystcy ludzie muszą być tak anemicznie bladzi? i to jest właśnie ta sztuka? aha.....to ja za 1500 zł dziękuję
    Co Ty opowiadasz? Albo się nie znam, albo przesadzasz... ale mnie to powaliło na maskę. Gdyby ktoś mnie nauczył czegoś takiego, dałbym 1500 bez mrugnięcia okiem.

Uzależniony
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

Domyślnie

Tego nie można się nauczyć to jest jakiś szatański "myk".
    Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Strona 30 z 36 PierwszyPierwszy ... 202829303132 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów