Czyli nikonowcy nie mają czego szukać na warsztatach a co na to PHOTOSZOPIN' by BLYSKOTLIWIE.PL?
Czyli nikonowcy nie mają czego szukać na warsztatach a co na to PHOTOSZOPIN' by BLYSKOTLIWIE.PL?
Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)
Jezeli zagorzaly Nikonowiec z doswiadczeniem 8 letnim majacy d700, pyta sie mnie jak z AFem w 5-tce... Bo po probach z materialem, jednak z "zoltego" nie idzie zrobic tego co chlopaki pokazuja... I ze moze by sie zamienil, to cos w tym jest... Osobiscie znajomy byl... Kupil potem 85L1.2 i 16-35II i w polaczeniu z tym co sie dowiedzial, faktycznie zaczelo mu to ciekawie wychodzic... Tego nie podwazam. Ale warsztaty warsztatami a liczy sie takze sprzet i soft.
mówisz Aro żebyśmy założyli jeszcze sklep z canonami? pomyslimy..![]()
Sebastian Małachowski
rawów ani surowych jpgów bym sie nie spodziewal, biznes musi sie krecic a obalanie mitów temu nie słuzy. tyle w temacie
ochajtajsie
Klituś bajduś.Zamieszczone przez Aro70
Kto tam znów rusza prawą? Lewa! Lewa! Lewa!
Wiesz lepiej, to wypowiedz sie... Ja tylko przytoczylem, to co powiedzieli mi znajomi co byli... I nie jacys tam z pierwszej lapanki, tylko tacy co wiedza co to PS i obrobka. Pytanie, na ile jest sie w stanie zaakceptowac to co mozna wyciagnac z N, nie siedzac nad jednym plikiem nie wiadomo ile...
Dawaj jak co to Cie obronimy ;-)
Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)