Strona 28 z 36 PierwszyPierwszy ... 182627282930 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 271 do 280 z 352

Wątek: PHOTOSZOPIN' by BLYSKOTLIWIE.PL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    tu jest mój materiał - 66 kadrów:
    http://attimo.pl/blog/?p=221
    tylko czemu sciany w kosciele sa niebieskie a nie biale?

ps. miejscami sa biale

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez traphezz Zobacz posta

ps. miejscami sa biale

w tym kościele tak jest.

;-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez traphezz Zobacz posta

ps. miejscami sa biale
    bo michał WB ustawil na zarowki co zaskutkowalo niebieskimi scianami, am i right michale ?

(chyba dosc banalne i nie trzeba byc wtajemniczonym zeby sie tego domyslec).

ps. michal widze rowniez juz zaczynasz przejmowac postawe budowania mitów
    ochajtajsie

Domyślnie

od września dostałem kilkadziesiąt e-maili z zapytaniami od różnych osób "czy warto?" "czy pokażę rawy, czy pokażę przed i po" itd..... - to tak na marginesie.

A że specjalnie wylewny nie jestem - to wynika ze specyfiki rynku polskiego, tutaj ludzie by chcieli wszystko dostać za free - dlatego ja się swoją wiedzą nie dzielę. I'm sorry.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Powinieneś się podzielić. O jakiej specyfice rynku piszesz? Zrobisz warsztaty i wszystko będzie OK.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Początki nałogu Awatar polm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    od września dostałem kilkadziesiąt e-maili z zapytaniami od różnych osób "czy warto?" "czy pokażę rawy, czy pokażę przed i po" itd..... - to tak na marginesie.

A że specjalnie wylewny nie jestem - to wynika ze specyfiki rynku polskiego, tutaj ludzie by chcieli wszystko dostać za free - dlatego ja się swoją wiedzą nie dzielę. I'm sorry.
    Nie wiem czym się różni specyfika polskiego rynku od specyfiki rynku niemieckiego albo kanadyjskiego. To jest taki wyświechtany frazes, że u nas w Polsce to piraci, głupcy, zdziercy i złodzieje. Jeśli ktoś Cię pyta czy warto to pisz że warto (w końcu zapłaciłeś), a jak pyta o rawa, to pokaż mu jpg wywołanego na standardzie w DPP z ustawionym dobrze wg. Ciebie balansem bieli.
    Już prosiłem Garego o próbkę możliwości na zdjęciu w upiornym świetle z tego wątku. Skoro Gary nie chce, to może Ty pokażesz co się da z niego uzyskać po warsztatach. Dzięki temu wiedza nie wycieknie, a ja (i inni) zobaczą czy naprawdę warto.
    Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Jak sie mysli po sobie, to i sie nie pokazuje... Inna sprawa, jest to ze osoby posiadajace Nikona pojechaly na warsztaty i sie przekonaly, ze lepiej jednak zmienic sprzet na Canona, bo niestety ale cala obrobka wg warsztatow slabo wyciaga kolory z N... Wiec, warsztaty nie koniecznie sa dla wszystkich... A za 1500 dowiedziec sie, zeby sprzet zmienic... No chlopaki pojechali... I nie kazdy wykorzystuje C1 a LR lub ACR... I tez lipa... Wszystko pieknieje gdy jest 5DII+L'ki+C1+PS+warsztat... I co tu sie oszukiwac, wtedy mozna wyciagnac to co sie pokazuje na warsztatach. Inaczej to bladzenie we mgle...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Michał pokaż choć jednego RAWa. Na razie, po przeglądnięciu Twoich EXIFów odnoszę wrażenie, że Aro70 ma rację.

Uzależniony
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

Domyślnie

E tam z tym że Nikonowcy nie dają radę to lekka przesada.
    Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Coz... Wierzyc nie musisz... Po prostu zapytaj ludkow z N.. Adresu forum nie musze podawac Matryca i szkla, co oddadza detal, kontrast i kolor w polaczeniu w wywolywarka C1 daja baaardzo kluczowy material do dalszej obrobki. I tego nie przeskoczysz, chyba ze zamiast przeznaczyc 10 min. na opracowanie 1 foty potrzebujesz 20-30min., zeby z g... ukrecic bat

Strona 28 z 36 PierwszyPierwszy ... 182627282930 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów