otóz jak widac wydac tyle kasy to nie sztuka, zrobić z tego uzytek to juz wyzsza szkoła jazdy![]()
ochajtajsie
A co wy ciągle z tą ostrością? Jakby to ona była najważniejsza.Cos w tych zdjęciach Michała jakoś ostrośc z ludzi uciekła?
Trudno nie przyznać racji. Ale jako przykłady - powiedzmy - repoglamouru z łyżką błysków - to jak najbardziej;-]Słabo prezentują się te kolory,nigdy bym nie pomylił z Garo&Tkaczowymi
Kto tam znów rusza prawą? Lewa! Lewa! Lewa!
Jak pójdziesz na lekcje do najlepszego skrzypka świata to nei zaczneisz nagle grać jak on, tylko co najwyżej będziesz mniej naturalny i wyjdzie troche kalectwa. No Panowie, nie ma co kopiowac wprost, czego spodziewaliscie sie?
1 ślub i się zwraca.Tak myślę żeby się wybrać na te warsztaty ale zawsze coś innego pochłania kasę.
kopiowac sie nie da... ale na sile robienie, nic dobrego nie wnosi... Widac, niektorzy nie zrozumieli tych warsztatow... i potem takie kwiatki serwuja jak foty powyzej... Zamiast dodac technike obrobki do swojego stylu, to wyprowadzaja foty zeby byly jak Garego... Warsztaty maja pokazac droge a nie usilne nasladownictwo... Chyba, ze zle rozumiem sens tych warsztatow ?![]()
Przez szaleństwa obróbkowe trzeba przejść tak, jak przechodzi się mutację. Najważniejsze, żeby to trwało jak najkrócejNo tak, tylko jak widzę jak ludzie kaleczą się po warsztatach to i chęci przechodzą.![]()
A ja myślałem, że jak pójdę na warsztaty i zapłacę w/w kwotę to moje zdjęcia nikt nie rozpozna czy to ja czy błyskotliwi ależ ja naiwny byłem;-)
Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)