Ciezko pojac co maja wspolnego warsztaty blystkowliwych z takim szkoleniem. Inne branze, inne rynki, inna grupa docelowa.
Janusz Body - swego czasu stworzyles kilka dosc ciekawych poradnikow video (przyznam, ze pewnie podstawy przyswoilem wlasnie z nich) ale nie rozumiem dlaczego tak negatywnie wypowiadasz sie o photochopin. To zupelnie rozne poziomy. U ciebie to wiedza jakby 'ksiazkowa', ogolna.
Z moich obserwacji wynika, ze znakomita wiekszosc moze 'dziabac' w photoshopie i 8 lat a efekt i tak nie bedzie tak powalajacy jak u Tkacza&Małachowskiego. Przekonujace jest tez to, ze prace osob po warsztatach nabieraja zycia, tego 'czegos' co nie zostalo jeszcze zdefiniowane konkretna nazwa. Trudno, jezeli tego nie potrzebujesz to przeciez nikt Cie nie zmusiZ calym szacunkiem, przejrzalem twoja strone i nie widze tu zapotrzebowania na wiedze od ww panow. Mam wrazenie, ze znasz wszystkie czesci ale nie jestes idealnym kierowca (a po czesci wskazuje na to ton Twych wypowiedzi).
Mam nadzieje, ze nie urazilem. Nie bronie rowniez blyskotliwie.pl bo oni nie potrzebuja tak na prawde obrony. To moje odczucia![]()