promocja pierwszej edycji - potem bedzie drozej.
promocja pierwszej edycji - potem bedzie drozej.
Sebastian Małachowski
To jest 12 godzin lekcyjnych czy normalnych ? Jeśli jest to całkowity czas z obiadem o przerwami to ile godzin jest „czystego” szkolenia?
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
to zalezy jak szybko jeszwyedytowalem te <strongi>, bo reszta sie leni
![]()
Błyskotliwi,jak daliście zapowiedź, to pomyślałem sobie czemu nie, możnaby spróbować,ale jak dzisiaj ofertę uzupełniliście o rachunek to trochę zwiędły mi chęci...
To przez podwyżkę vatu na 23 % ?![]()
warsztaty do konca 2010 sa zwolnione z vatu
w 2011 wszystkie na rynku pojda do góry...
Sebastian Małachowski
Tyle bym dał ale za dwudniowe.
Obawiam się że dwunastogodzinny plan to pobożne życzenie. Zakładając oczywiście,że nie jest to monolog i prezentacja. Wiem z doświadczenia warsztatowego,że pewne poślizgi zawsze występują kiedy jest interakcja z uczestnikami.Dla osób nie znających biegle Szopa takie tempo uważam za za duże
Może warto to rozłożyć w czasie ? Chyba że zmienicie nazwę z warsztaty na wykłady
Pozdrawiam i chętnie kiedyś wezmę udział
O ile wiem to warsztaty nie są zwolnione z VAT. Zwolnienie z VAT jest dla szkoleń.
I w końcu jak to jest? Czy rachunek jest na 0% VAT? Czy to cena z 22% VAT?
Interesuje mnie też rozkład między ile teorii, a ile praktyki. Możecie coś powiedzieć?
I tak z innej beczki, skoro takie prosy fotoszopowe z Was chłopaki, to dlaczego nawet nie ma profilu ICC w zdjęciach? Choćby w tym wklejonym jako reklamowe. Nie wiem czy mam je oglądać jako sRGB czy AdobeRGB. Bardziej podoba mi się w AdobeRGB, ale jaka jest prawda?![]()