Cytat Zamieszczone przez gary Zobacz posta
Harmonogram szkoleń PHOTOSZOPIN' prowadzonych przez Krzysztofa Tkacza www.matrimonio.pl oraz Sebastiana Małachowskiego www.sebastianmalachowski.pl........................
Zwróć uwagę na słowo HARMONOGRAM. Czy to aby nie wprowadza w błąd?

Cytat Zamieszczone przez gary Zobacz posta
Sprawa jest prosta. Pokazujemy na swoich zdjęciach jak dochodzimy do efektu który widać na blogach. Używamy narzędzi o których piszemy w harmonogramie. Zwracamy uwagę na niuanse o których piszemy w harmonogramie. Skoro używam w mojej obróbce krzywych i zwracam uwagę na trójwymiarowość planów i chce to pokazać na szkoleniu to tak właśnie brzmi harmonogram. Dla niektórych nadęto i śmieszno. Różnica taka jak znać wszystkie części w samochodzie a umieć nim dobrze jeździć.
Pozdrawiam
No i TO właśnie trzeba było napisać w programie a nie nadęto i śmieszno.:-) Chcesz pokazać własny sposób obróbki - chwała Ci za to. Ale zapis tego co naprawdę jest tematem szkolenia (czy jak to tam nazwać) we wprowadzeniu a zrobienie "treści" z tych wszystkich punktów jest, jak dla mnie nadużyciem. Podkreślam jak dla mnie. Możesz mieć oczywiście inne zdanie.

Nie da się nauczyć nikogo dobrze jeździć samochodem w 12 godzin - nawet jeśli zna wszystkie części w samochodzie.